1 19891989 New Member Kas 15 0 26 Nis 2009 #41 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü güzel paylaşım ty
T tek852 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 89 0 27 Nis 2009 #42 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü teşşkurler kardeşım ışıme yarıyacaktır !!!!
S StreeTAngeL Member Eki 147 0 29 Nis 2009 #43 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Arkadaşım Dediklerini Yaptım Şöyle Hata Verior Launcher i Actıgımda Connot Connect to FTP server. Please refer to the homepage for announcements. ALTTADA Serverimin İP si yazıor X İşaretinin Yanında Lütfen Acil Yardım. MSN: [email protected] NOKTALARI silersiniz. Lütfen cok Aradıqım Program. YaRDIM PLS!
Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Arkadaşım Dediklerini Yaptım Şöyle Hata Verior Launcher i Actıgımda Connot Connect to FTP server. Please refer to the homepage for announcements. ALTTADA Serverimin İP si yazıor X İşaretinin Yanında Lütfen Acil Yardım. MSN: [email protected] NOKTALARI silersiniz. Lütfen cok Aradıqım Program. YaRDIM PLS!
C Konu Yazar ChakaL Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 791 16 1 May 2009 #44 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Version.ini yide ayarla
Y yarhamaz New Member Şub 10 0 2 May 2009 #45 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü ty yararlı bi paylaşım
H Hukonline New Member May 8 0 3 May 2009 #46 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü teşekkürler
C Konu Yazar ChakaL Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 791 16 7 May 2009 #47 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Güncel kalsın herkes yararlansın
H herosman12 New Member Şub 3 0 14 May 2009 #48 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü sğl güzl paylaşım
H hijoteufel New Member May 13 0 14 May 2009 #49 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü teşekkürler işe yarıyorsa superr
S samet_310 Ko-Cüce HasTası =) Nis 59 0 14 Haz 2009 #50 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Denıyelım bakalım.. ıns olur.... gene ftp hatasıııı( yardım pls msn adresim: [email protected] su oto patch sorununu cozene 3. vps mı werıcem!! Son düzenleme: 14 Haz 2009
Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Denıyelım bakalım.. ıns olur.... gene ftp hatasıııı( yardım pls msn adresim: [email protected] su oto patch sorununu cozene 3. vps mı werıcem!!
N NitricK Member Haz 404 0 8 Ağu 2009 #51 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü ftp error alanlar patchlerini depola yapıp zip i seçsinler ben seçtim oldu
Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü ftp error alanlar patchlerini depola yapıp zip i seçsinler ben seçtim oldu
I icemextr Member Eki 152 3 8 Ağu 2009 #52 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü Eyvallah Hacı Tesekkurler
F faLqe Active Member Mar 1,072 0 8 Ağu 2009 #53 Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü aslında gerk yok arkdaslar admının dosyları rar olarak dıılde .zip olarak yapması gerekıor
Cevap: Oto patch "ftp error" hatasının çözümü aslında gerk yok arkdaslar admının dosyları rar olarak dıılde .zip olarak yapması gerekıor