Farm Server Orjinal v1451 Fire Drake Hazırmıyız? Gerçek Bir Knight , Yenilikleriyle: 19 Aralık Cuma 19:00 Online

MyKnightOnline
3 saat önce
Sevgili MyknightonLine oyunculari;

Bu aralar bircok acilan myko farm serverler vs cok oldugu icin userin bolunecegini dusundugumuz icin serveri ileri bir tarihe atma karari almis bulunmaktayiz; birkac gun icinde tarihi belirtecegiz; tekrardan gorusmek uzre.

mk adam faceye böyle yazmış siz hala sw bekliyonuz :D

Peki şuan beta devam ediyor mu ? Ayrıca kayıt oldum ama oyunu indiremiyorum. indirme 1 deaktif
İndirme 2 aktif diyor.
İndirme 2 ye tıklıyorum. Sayfa bulunamadı diyor geri web siteye yönlendiriyor. Bune ? Admin cevap pls

exler düzeltilmiş gibi görünüyor ayrıca o kadar görev var ve canavarlardan gelecek ex var bence 80 e kasmak zor olmayacak en kötü 1 ayda pre ile rahat 80 olursun en fazla 1 ayımızı alır hatta daha az belki

MyKnightOnline
3 saat önce
Sevgili MyknightonLine oyunculari;

Bu aralar bircok acilan myko farm serverler vs cok oldugu icin userin bolunecegini dusundugumuz icin serveri ileri bir tarihe atma karari almis bulunmaktayiz; birkac gun icinde tarihi belirtecegiz; tekrardan gorusmek uzre.

mk adam faceye böyle yazmış siz hala sw bekliyonuz :D

yazılan yazının tarihine bak öyle , yorum yaz milleti yanlış bilgilendirme. !

client yayınlayın artık yarın açılacak oyun hala swebsite de client sorunlu. ayrıca client temiz olursa seviniriz birde virüsle uğraşamayız

Geri
Üst Alt