Farm Server Orjinal v1451 Fire Drake Hazırmıyız? Gerçek Bir Knight , Yenilikleriyle: 19 Aralık Cuma 19:00 Online

Arkadaşlar herkesi betaya bekleriz herkes girsinki bize destek olsun sorunların büyük bir kısmı zaten çözüldü....

MyKnightOnLine Oyuncuları biliyorsunuzki birçok sıkıntı oyunda çıktı elimizde olmadan,

veri kayıpları birden giden oyun vs bunun önüne geçmek içinde erkenden kapatıp tüm sorunları düzeltme amaçlı çalışmalar başlattık
Kimseyi madur etmemek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz

tüm epin kodlarını tekrar aktif hale getireceğiz officialde kullanabileceksiniz hepsini tekrardan

tüm sorunları düzeltme çalışmamız bitmek üzeredir

kapanma sorunları vs tamamen düzelmiştir.

7 Kasım Cuma Günü 20:00 GMT +2 'de görüşmek üzre.

Meraba poyrazbilişim mükkemmel bir oyuncu kitlesi yakaladınız ve hazır olmadıgınız ve beceriksizliginiz yüzünden cok degil 12 saatte oyuncular kaçtı.

Nedenmi ? moblardan gelen expler çok saçmaydı emc & lfc deki dts nin exp sini czdeki hiç bir mob vvermiyordu ne yazıkkı
Kardeşim %80 exp sc nedeme kya ? ben yemin ederimki bak yaklasık 3-4 senedır prıvate serverlerde oynuyorum vallaha görmedim zaten görseydim bile oynamazdım bunların amacı belli resmen herkes pre alsın demek istiyor derdim ve sizede aynısını dedim
Premium alsın diye oyuncular extrade exp scler verdiniz premium yetmezmiiş gibi ya hocam sizin amacınız herkez gıbı para kazanmak neden marka olmak istemiyorsunuz siz zaten vds vps vb.. şeylerden para kazanmıyormusunuz nedir bu aç gözlülük ? marka olun biraz zaten sızın actıgınız bırdaha hıc bır servere girmeyecem cuma gunu gırecegım egerkı user olursa ve degısıklıkler gözle görülebilirse oynamaya devam etcem

%80 exp scleri kaldırın exp oranlarını düzeltin ,
Expler zor kasılmaz 61 den sonra yarıya inme meselesi oldugu için %25 exp event gün boyunca devam etsın cünkü lvl sınırı 70 degil 80 ve ben bu 2 gunluk serverden sonra kesınlıkle ve kesınlıkle kasmam niye emek veriyim herkes gibi girecem vakit geçirmek icin expmi kascam oynuyacam ve gözle görülcek zaten user düştügünde bende oyundan herkes gıbı cıkcam

sizlere inanmıyorum umarım yüzümü karartırsınız ve sorunsuz bır oyun sunarsınız ıns ılk serverdekı oyuncuların yarısını bıle yakalarsanız guzel olr unutmayınki xxx adlı myko acılıyor 1 gun sonra sızın avantajınız cok butun userler tekrar gırece kservere gözle görürür degişiklikler yapın ve oyuncuları kaçırmayın ilk gün gecesi bdw si olsun 2. gün savaşlar acılsın aktivitelerle tutun oyuncular

Meraba poyrazbilişim mükkemmel bir oyuncu kitlesi yakaladınız ve hazır olmadıgınız ve beceriksizliginiz yüzünden cok degil 12 saatte oyuncular kaçtı.

Nedenmi ? moblardan gelen expler çok saçmaydı emc & lfc deki dts nin exp sini czdeki hiç bir mob vvermiyordu ne yazıkkı
Kardeşim %80 exp sc nedeme kya ? ben yemin ederimki bak yaklasık 3-4 senedır prıvate serverlerde oynuyorum vallaha görmedim zaten görseydim bile oynamazdım bunların amacı belli resmen herkes pre alsın demek istiyor derdim ve sizede aynısını dedim
Premium alsın diye oyuncular extrade exp scler verdiniz premium yetmezmiiş gibi ya hocam sizin amacınız herkez gıbı para kazanmak neden marka olmak istemiyorsunuz siz zaten vds vps vb.. şeylerden para kazanmıyormusunuz nedir bu aç gözlülük ? marka olun biraz zaten sızın actıgınız bırdaha hıc bır servere girmeyecem cuma gunu gırecegım egerkı user olursa ve degısıklıkler gözle görülebilirse oynamaya devam etcem

%80 exp scleri kaldırın exp oranlarını düzeltin ,
Expler zor kasılmaz 61 den sonra yarıya inme meselesi oldugu için %25 exp event gün boyunca devam etsın cünkü lvl sınırı 70 degil 80 ve ben bu 2 gunluk serverden sonra kesınlıkle ve kesınlıkle kasmam niye emek veriyim herkes gibi girecem vakit geçirmek icin expmi kascam oynuyacam ve gözle görülcek zaten user düştügünde bende oyundan herkes gıbı cıkcam

sizlere inanmıyorum umarım yüzümü karartırsınız ve sorunsuz bır oyun sunarsınız ıns ılk serverdekı oyuncuların yarısını bıle yakalarsanız guzel olr unutmayınki xxx adlı myko acılıyor 1 gun sonra sızın avantajınız cok butun userler tekrar gırece kservere gözle görürür degişiklikler yapın ve oyuncuları kaçırmayın ilk gün gecesi bdw si olsun 2. gün savaşlar acılsın aktivitelerle tutun oyuncular

%80 exp scsinin eklenme sebebi geçici olarak bir premiumlara çözümdü premiumlarda bir sıkıntı oluşmuş son dakika müdahale edilemiceği için öyle bir alternatife baş vurulmuştu premium olayı şuan orjinal hale getirildiği için premium yanında gelen ödüller zaten kalkacaktır.

DB güzele benziyor inş. sorunsuz açılır da bi uzun soluklu bi myko oynarık. !
Şimdiden hayırlı olsun. !

Team ariyorummm. ! (Irk farketmez Job : Warrior or Rogue )

meraba. yaş 25, kafa adamlar arıyorum.

günde 13-14 saat oynayacağım.

buffer olacağım.

msj atabilirseniz sevinirim.

Xtra Clanına Mage, Priest Alımı yapılacaktır.
Merhabalar arkadaşlar,

Ben; Ahmet ULUS KARAMAN

Cuma günü MyKnight Online serverine başlıyoruz.

Clana 22 Yaş ve üstü mage ve priest alımı olacaktır.

TS İP ; Regain.kogmr.com

İletişim; A. ULUS KARAMAN / EMRE.

7/24 Tsmizde eleman bulunmaktadır.

GMR GAME, Knight KİNGDOM vs vs serverlerde kendimizi kanıtlamışızdır.

https://www.facebook.com/gmrgame/posts/1506234139607818

Hocam cz nin aktif pk sını saglamak icin Chaos Stone eklemenizi tavsiye ederim hem +1000 userın master açması zaman alıcak bu yüzden Chaos Stone olması iyi olur eglenceli olur oyun andream kapattıgın ıcın master açmakta zorlancak 1000 kişi bu yüzden Chaos stoneyı aktif ederseniz ilk günler harika olur

*Ft & bdw ilk günlerden aktif olursa hocam iyi olur biliyorsunuz diger server 1 gün dayanabildi

yenilikler yapmanız lazım

Hocam cz nin aktif pk sını saglamak icin Chaos Stone eklemenizi tavsiye ederim hem +1000 userın master açması zaman alıcak bu yüzden Chaos Stone olması iyi olur eglenceli olur oyun andream kapattıgın ıcın master açmakta zorlancak 1000 kişi bu yüzden Chaos stoneyı aktif ederseniz ilk günler harika olur

*Ft & bdw ilk günlerden aktif olursa hocam iyi olur biliyorsunuz diger server 1 gün dayanabildi

yenilikler yapmanız lazım
Selam, diğer server diye bişey yok diğer server 1gün dayanmamasıyla alakası yok büyük sorunlar çıktığı için biz kapattık sorunları düzelttik tekrar yayına sokuyoruz yani serverde user +1k iken biz kapattık daha fazla kimse mağdur olmasın diye.

chaos stone gelince çalışmalarını yapıyoruz onun.

Geri
Üst Alt