Farm Server Orjinal v1451 Fire Drake Hazırmıyız? Gerçek Bir Knight BETA AÇIKTIR. OFFİCAL ACILIS 20 ŞUBAT 17:00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Suzan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyun beta olarak acıktır. arkadaşlar. online user sayısı azdır.. offical acılıs 20 subatta bilginiz olsun

lütfen spam yorumlarınızı kendınıze sakının. server beta olarak acıktır ve 10 15 kısı var sadece.. kxper yok.

Tanıtımınızda ve resimlerinizde aktif olan görevlerinizde eski moradon zamanındakı ortam canlandı gözümde gerçekten başarılı herşey düşünülmüş ellerinize saglık bekliyoruz :)

Daha önce bir cok kez 1451 myko adı altında acılan serverlara girdim malesef hiç biri tutmadı.Oldschoolko breth- piana harita myko'dan sonra onlarda 1451 server acarak denedi şansını onların actıgı serverda bile bir cok bug vardı,yani onlar bile yapamadıysa sizin işiniz gercekten cok zor ginede başarılar dilerim.Kaldıki bu myko serverların şuan başını çeken yourko bile girmiyo o topa yani açmıyolar 1451 server,çünki kojiro yani burakta biliyor cok fazla bug oluyo 1451 serverlarda ve başa cıkılmıyo ayrıca serverın offical acılıs tarihinin oldgame ile aynı gün olması hatta oldgame den 3 saat önce acılmasıda ilginc bi tesadüf:)Oldgame userlerını çalmak gibi bi amacınız var belliki ancak şunu söylıyım bunun ıcın cok gec kaldınız oldgame en az 1 bucuk haftadır tanıtım yapıyo ve bütün userleri ve teamları topladı ko cuce konusunda 620 bine yakın göruntülenme sagladı işiniz gercekten cok ama cok zor keske daha önce acsaydınız.

değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. herkez kendi ekmeğini yer sonuç olarak. umarım 2 tarafta gülerek ayrılır bu işten başka bir temellim yoktur :)

Geri
Üst Alt