MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üye olucam secret serial number diyor o ne ne yazıcam oraya

Acme hatası almaktayım oyundaki kullanıcı saıyısı hep aynı oyun kapalı mı açık mı belli değil birisi birşey desin acme hatası nasıl çözücem linkteyi şeyi indirilmiyor bile

37.123.101.76 Keworld , homeko db. item ve lwl orta derece...

sizin için mükemmel bir db editlendi. şuan beta açık..

denemenizi tavsiye ediyorum..

Keworld ün tek özelliği ise sadece oyun oynamak isteyenlere göre bi sw olmasıdır.. bundan önce çok sık duyduğunuz bir laf var. edit yok. :)...
eğer satış varsa editte vardır. tek 1 tl lik satış yoktur. tl ile güçlenirim diye düşünenler hiç başlamasın.user sayısı 100 üstü olduğu sürece açık kalacaktır...

oyunu ciddi şekilde deneyen arkadaşlara beta sürümde gm lik verilebilir..

şimdiden hayrlı olsun.. sonunda dogru kararı verdinz 1299 efsane osko diriliyorr.. biz bu serverin ilk dbsinde sanrm 5yıll önce oynadık cok iyiydi. sonradan 19xx falan actız eski oyuncuları kaybettiniz yeni nesil oyuncular kazandınızz. neyse uzatmayalıım tanıtımı 1299 die yaparsanız cok iyi olucak hayrlı günlerrr OSKO !

1299 geçiyoruz da daha bi site bile yok ortada anlamıs degılım bi en azından bir yerden link verin verinde indirelim en azından güzel sw oldugunu biliyoruz iyice artık bok etmeyin yeter

Server açılışına 12 gün var daha konu güncellenmemiş. 1299 server açtığınızdan haberi olmayan insanlar olabilir. Konu başlığında da 1299'a döndüğünüzü belirtmelisiniz bence.

facebook üzerindeki dowloand paketleri 1299 geçiş için olanların paketleri mi ona göre indireceğiz şimdiden kafadan 80 user var

server güzel biliyorum 2021 dan beri açık her zaman oynadım kalite eski günler eski itemler çok güzel inşallah hepte böyle olur bozulmadan

Geri
Üst Alt