Cevap: OldSchoolKO - Yeni Server SPARTA 20/12 - Breth/Piana - New events and items!
Merhabalar Arkadaşlar..
Daha önce pek pvp oynamışlığım yok.. bu açılacak server hakkında biraz bilgi edinebilirmiyim..
nedir ne değildir. online sayısı nedir team'ler nelere öncelik verir..
erken pre yüklemek için hangi adımlar izlenmelidir.. forumda bi link verilmiş ama ben pek bişey anlamadım
dediğim gibi daha önce pek pvp oynamadım 12 yıllık bi usko geçmişim akara da hala oynamaktayım..
user sayısından ve aşırı itemlerden bıkkınlık geldi eşit pk server haline geldi artık o yüzden böyle emek serveri bakıyorum bende
premium ne kadar önemli ne kadar kaç ay gider.. ufak tefek bilgiler paylaşırsanız çok sevinirim..
iyi oyunlar dilerim herkese
2 minutes dakika sonra eklenen:
mesela bu link nedir ?
usko da ki gibi bir keylogger mantığı falanmıdır acaba ?
bu tür linkler mantıklımıdır
13 minutes dakika sonra eklenen:
şimdi oyunun forumuna girdim de hiç açıcı şeyler yok forumda..
herkes şikayetçi 2 hafta önce açılan konuya bile cevap vermilmemiş..
->
ben oyunu indirdim eski w lere bi bakmak içn ama id şifre yazdıktan sonra kapat hatası geliyor mesela..
bir çok kişide aynı sorun var ticket'lar atmışlar forumlara yazmışlar ama hiç kimse ilgilenmemiş..
konu başında yazdığınız;
"OldSchoolers,
Bu projeye başladığımızdan beri,insanların en iyi private serveri hakettiğine inandık(burada olma sebebimiz).Bunca zaman boyunca iyi ve kötü bütün şeyler hakkında tecrübe kazandık ve sonunda sizin güveninizi kazandık çünkü bizim ana hedefimiz :dürüstlük"
yazısıyla bu yaptıklarınız pekte uyuşmuyor gibi sanki..