MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Yeni bir dunya aciliyor: KRONOS,yeni etkinlikler(OldSchoolKO) 15 aralik

Ağır yalan oldu osko. Homekodan kolaydı db wipe attılar 2 hafta sonraya server gelicek diyorlar :D iyi para kaldırdınız helal.

Ya Su Server'a nasıl kayıt olucam ayar oluyorum şöyle yapıyorsunuz su Siteleri 1 saattir uğraşıyorum daha kolay bir yol yapsanızya sunun için !!

Cevap: Yeni bir dünya KRONOS,yeni etkinlikler(OldSchoolKO) 29 Aralık

Başarılar.

arkadaşlar bi sorum olucak en son oyunları sıkıntısız oynayabilen bir laptopum var fakat bu server da aşırı bi kasma sorunu yaşadım benim gibi bu sorunu çekmiş birisi bana yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekir. Msj atarsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden

OldSchoolers,

Size en iyi sunucuyu sağlamanın telaşı dışında , çocukların gereksinimleri ile de ilgilliyiz,bize verilen bu ekonomik şans ile aşağıdaki kuruluşlara yardım yapıyoruz:

kid.png

-Türkiye: LÖSEV Facebook Page

LÖSEV - Çankaya, Ankara - Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluş | Facebook

Voucher
lovse.png

-Peru: Caritas Felices Buscando una Sonrisa FaceBook Page

Pagina Caritas Felices. Buscando una Sonrisa | Facebook

Voucher
caritasfelices.jpg

*Dekont'ta ismi görülen kişi Caritas Felices'e bağışları ileten kişidir.

-Rumania: Orfelinat (Craiova) - (No Facebook Page)

Bazı bilgiler: Orfelinat Craiova

*Bu parayı alan kişi de bizim grafik tasarımcımız Antonio,Teşekkürler bu davranışın için :)

Bağış yaptığımız miktarı çocuklara saygı için göstermiyoruz,aslında miktar önemli değil, önemli olan bu tür kuruluşlara katılıp gerçekten ihtiyacı olan çocuklara ufakta olsa bir yardım etmektir.Ayrıca biliyoruz ki bu çocukların hepsi size de minnetdar :)

Eğer sizde bağış yaparak yardım etmek istiyorsanız bu kuruluşların linklerine giderek nasıl bağış yapabileceğinizi ve bu küçük meleklere nasıl yardım edeceğinizi öğrenin :)

OldSchoolKO Staff

RushMyIsBack & (ImApplause) Yeni tagımızla humanız herkeze başarılar

Son düzenleme:

laptopda kasma sorunu cok ısındığında meydana gelebilir 10-tlye bile soğutucular var tavsiyem almanız.

başarıılar oldshoolko.

Db nin sıfırlanması güzel oldu. Başarılar

• Worner Burak
  • MrWorneR Cemil

Son zamanlarda birçok soru ve bunlara ait olmayan gerçek dışı cevaplar gördüm.Şimdi birkaç kez gördüğüm sorulara cevap vermeye çalışacağım.Umarım bu herşeyi netleştirir ve farklı konular açıp aynı soruları tekrar sormazsınız.

Soru 1:

• Neden sadece bir tane karakter açma hakkına sahibiz ?

Cevap:

• Kısaca açıklarsak dupe olayı mevcuttu.Bunu engellemek için 2. ve 3.karakterlere ulaşım engellendi.

Soru 2:

• Kronos'un tekrar açılışı için hangi oranlar kesin olarak değiştirildi ?

Cevap:

• Yeni başlayanlar için exp oranı %50 zorlaştırıldı.Bu sayede 1-62 lvl kasmak biraz daha zor olacak.
  • Harf görevi ( KNIGHT ) için lvl sınırlaması getirild,bu görevi yapmak için +58 olmak zorundasınız.
  • Upgrade oranları %5-10 arası düşürülecek,şimdilik kesin oranlar yok çünkü hala üzerinde çalışılıyor.
  • BUS dropları blood seekerlerin dışında uruk ailesinden de düşecek.
  • High Class item düşme oranları azaltılacak,kesin oranlar yok ama %5-20 arası olacak.

Soru 3:

• Oyuncular yine görev takılarıylamı başlayacak ?

Cevap:

• Evet,sıfırlamadan önceki başladığınız gibi olacak.

Soru 4:

• Ardream'in Kronos 2 'ye eklenmesiyle ne olacak ?

Cevap:

• Bildiğiniz gibi Kronos'un açılışında durmak bilmeyen saldırılara mağruz kaldık.Kronos 1 Kronos 2'den daha sık girilemez oldu.Bu nedenle CZ pk/farm için fazla uygun değildi.Kronos 2 tüm Lvl'lara açık Ardream'e kısıtlı bir süre sahip olacak,muhtemelen 1 hafta(belki daha az).Ardream'de hiç boss olmayacak,ancak cz'de olan birçok yaratık Ardream'de de farm için bulunacak.Bu arada Ardream'de ölünce ve öldürünce daha az np kazanma/kaybetme durumu var.Bu yüzden insanlar PK için CZ'yi daha sık tercih edecekler.Bu sebeple Kronos 1 CZ ikiye bölünmüş olmayacak.Ardream'in eklenmesinin tek sebebi eğer birinci açılışta olduğu gibi Kronos 1 düşerse insanların PK yapabileceği ve farm yapabileceği bir harita daha bulunacak.

Soru 5:

• Beta server PK server'a dönüştürülecek mi ?

Cevap:

• Ne yazık ki şimdi bunu yapamayız çünkü bazı şeyler hala test aşamasında yani herşey tamamiyle düzeltilene kadar Beta Server normal olarak kalacak.

Bu çalışmadan dolayı Candyman'e teşekkür ediyorum.

Thank you Candy :)

Yav arkadasım madem yapıyonuz adam akıllı bi sw he takip ettik 10 numara sw gerçekten hoşuma gitti :) ama yani panelden userlerin itemlerini görmeliyiz yoksa cok user kaybınız olur kc olayı falan sorun değilde yeter ki itemler gözüksün

Arkadaşlar Kendi Özel TeamSpeak3 Sunucum Var ,
Devamlı Olarak Sunucumda Kalıcak Olan CLAN'lara Özel
Oda Özel Yetkiler Vs. Gibi Katkılar Sağlıyıcam ,
TS3 Sunucum 512 Kişiliktir Ve Daha Yeni Açtm Kapanma İhtimali Yok Herhangi Bir Saldırıya Karşı Yedek TS Ip'miz Bulunmaktadır.
İletişim : 'Kaan Duygu | Facebook & www.twitter.com/KaanDuygu35 .

Şimdiden Herkes Adına Hayırlısı Olması Dileğiyle . KAAN DUYGU.

Userlerin İsteği Doğrultusunda Hareket Ediyorsanız PANELDE User DETAY ını açın bunu Tüm Userler İstemektedir...

Geri
Üst Alt