MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu 4 gözlü profesör akıllanmadı mı hala :D olacakları söyleyeyim 500useri geçmeyecek panele 5x bug yapıcak sitede 2500 user gözükecek millet buna kanıp oynayacak 2. hafta kxp veya düpeden (osko da her zaman olan şeyler) patlayacak ve parayı vurup kaçacaklar her zamanki gibi.. :) beceriksiz bunlar kanmayın zaman kaybı.

Kendini kandırıyorsun o gün sende bu serverda olacaksın.

özürlü la bu maniaque :D
osko ne zaman server acsa gelip salca oluyor , bu kesin kojiro veya köpegi. iyi forumlar :D

SuddenRise klanı olarak bizde serverde başlayacağız. Aramıza tecrübeli, deneyimli olmak üzere oyunu np item gibi soyut şeyler değil de ortam için oynayan herşeyi oyundan ibaret görmeyen MAGE arkadaşlar alınacaktır. bana https://www.facebook.com/pandaterapisdi facebook adresimden ulaşabilirsiniz

o degılde dun eskı server edonıse gırdım pot veya sc basınca soacs hile hatası dııp atıor. wındows10 kullanıorum dıe olabılırmı.cunku o sw de w7 de oynamıstım yoktu ole bı hata bılen bırı varsa yardım pls.yoksa aksam pc yı w7 ye gerı dusurcem.

respawn o oyunun genel bir sikintisi kardeşim herkezde var admin ilgilenmesi lazım o konuda cok büyük sorunlar var.

BETADA BAKICAZ O HALDE YARIN. BUNLAR YINE BI SIK BECEREMICEKLER GIBIME GELIOR AMA SW YOK OYNICAZ MECBUR :D

ne betası ya bulanamadı diyo isminin doğru yazılıp yazılmadıiğından emin olun diyo hata veriyo bu daha start a tıklar tıklamaz sildim gitti banane ya çokta tın 18 aralıkta açılıyor bomba bi sw o zamana kadar osko oynayayım dedim harbidende osko da patlamış gözümle gördüm

r812lP.jpg

BETA BU GÜN ACILCAK AMA SAATİNİ BENDE BİLMİYORUM.

OFİCAL 13 ARALIK BİRAZ KONUYA GÖZ ATIN :D

Geri
Üst Alt