MYKO Old MYKO ! International Knight Online Server.Cap 70. Life Time Server(International)

Arkadaşlar sakın paranıza yazık etmeyin server bomboş ilk başlarda bi 50 kişi vardi gold pre aldık kolay kasarız diye aldıgımız pre boşa gitti yanliş char açtık hesap daki karakteri silelim dedik vote sistemi koymuşlar 720 vote point 720 vote point için bunları gereksiz oyunlarını 1 ay b verdikleri sitelerden tıkalam yapacan da vote point kasacan saçmalık cashle olsa alıp gine silcektik hesapda premium var droplar %10 yazmişlar Breth, eslantda birkere uniq item çıkmadı 12 kere javana kestim 6 kere kekuri kestim 16 kere dt kestim çıka çıka hyrde den undeadsword mu ne çıktı droplar çok düşük pvp server değil işkence master açan adam sayısı toplasan 20 kişi cz çıktımı master açan asas geneline tek atıyor cz de basede ayakda duramuyon sürekli spike bıktım 15 yıl önce oynadım bıkmıstım şuan tekrar oynadım tekrar bıktım pvp server dediğin eğlence amaçlı olur usko gibi kısmış her yıl sıfırlanan db için adamların emek harcaması saçma verdiğim paraya yazık

64 level e kadar kastım char boşa gitti dediysem oyunda kimse yok site baktıgında 600 kişi gözüküyo oyunda baktıgın ne bdw de adam var ne jr de ne pk da jr birkere tam party girmedik açılmış hesapların coğu oyunda ilk verin takıları alıp +10 basan uyanıklar sitede baktıgın 2000 üye var 1500 tane si takı için açılmış hesap yazık oldu olan vaktimize ve paramıza oldu sağlık olsun

@Murad1453 , @umut41 . şimdi bu 2 şakşakçı gelir kafanı yorma. ben de yazmıştım başka bir konuda user yok , adam yok swde diye. ama bunlar beni akıncı-ko yalakası yapmışlardı. halbuki alakası bile yok. sitede 750 kişi var diyordu ben yazmadan evvel ama exp kasarken 3 kişiyi zor buluyordum. yalancı 3 kağıtçılardan başka birşey değil bu sw yi açanlar. dürüst ol siteye doğru online user sayısını koy. ona göre girsin baksın millet.

Geri
Üst Alt