S Konu Yazar simone New Member May 15 0 29 May 2008 #1 Arkadaşlar; NP sembolleri, Ezik işaretleri, Clan Sembolleri, Party işareti... ve bunlar gibi benzeri simgeleri göremiyorum yardımcı olurmusunuz...
Arkadaşlar; NP sembolleri, Ezik işaretleri, Clan Sembolleri, Party işareti... ve bunlar gibi benzeri simgeleri göremiyorum yardımcı olurmusunuz...
A Alpereks Well-Known Member Emektar May 972 79 29 May 2008 #2 Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! clientinde symbol die bi klasör olmalı onun adını symbol_us yaparsan sorunun çözülür kanımca hö
Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! clientinde symbol die bi klasör olmalı onun adını symbol_us yaparsan sorunun çözülür kanımca hö
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 29 May 2008 #3 Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! Symbol_us klosorunden bir tane daha yap adını Symbol_en koy olacak kanımca
Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! Symbol_us klosorunden bir tane daha yap adını Symbol_en koy olacak kanımca
Necro Well-Known Member May 2,915 81 29 May 2008 #4 Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! NP Isaretlerini Göremiyorsaniz Knight Online klasöründeki symbol_en klasör ismini symbol_us olarak degistirin.
Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! NP Isaretlerini Göremiyorsaniz Knight Online klasöründeki symbol_en klasör ismini symbol_us olarak degistirin.
1 10uR King OF Empire May 293 10 29 May 2008 #5 Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! alpereks' Alıntı: clientinde symbol die bi klasör olmalı onun adını symbol_us yaparsan sorunun çözülür kanımca hö Genişletmek için tıkla ... Gerekli Açıklama Yapılmış.
Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! alpereks' Alıntı: clientinde symbol die bi klasör olmalı onun adını symbol_us yaparsan sorunun çözülür kanımca hö Genişletmek için tıkla ... Gerekli Açıklama Yapılmış.
Q QuikSilv3r Member Tem 212 0 21 Tem 2009 #7 Cevap: Np Sembolu Göremiyorum..!! Seymbol.us unu deiştir duzelmesse ekran kartın yetmiyordur..