Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozoCozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

Açıklamaya gerek var mı ? :)

koptum :haha:

egitimi.com

2002 yılında yonlendir.com dan aldığım domainle açtığım robotik sitesiydi.Şimdi kapanmıştır heralde mysite kullanıyordum :D

O sıralar düşünürken mynetden üyelik almam gerekiyordu ve akılda kalıcı , güzel duran bişi bulmak istediğim.Aha bunu buldum :D

Qwerty;
______

-Q Klavyenin Diger İsmi...
-İlk Daktilo Klavyesi...
-Q Klavyeyi İcad Eden Kişinin İsmi... (TAM İsmi : Qwerty Asdfg)
-Q Klavyesinde Q dan başlayarak sağa doğru 6 harf
_____
Wede yazılısının parmaklarımı yormaması :) soldan saga güzel bir sekilde yazarsınız Qwerty diye...
_____
* Bazı iddialara göre Qwerty Asdfg isimli şahıs Q klavyeyi icad ederken baya zor olması icin gunlerce ugrasmıstır... Cünkü ozamanlar ki sistem ard arda çok hızlı bir sekilde girilen 2-3 harfi/veriyi kaldıracak kadar dayanıklı deilmis .. Bu yüzden Q Klavyeyi zor yapmaya calısmıs ki kullanıcılar cok hızlı yazıp sistemleri kilitlemesinler.. Ama alıstıgımız icin bize kolay gelıyor tabi :D :)

* Ayrıca Qwerty kelimesi dünyada/sanal ortamda EN Fazla GİRİLEN 2. PASSWORD imiş..
1. ise 123456 :)

Diablo II İsminde Muhteşem Bir Oyunda Bir Character Özellikleri Büyücü İnsan Diriltme Falan İşte

Ordan Beri Bu Nicki Kullanırım Severim TheNecroStyLe Tamamen Kı...mdan atmadır :D

Necromancer RİDDİCK GÜNLÜKLERİndeki askerlerin ismi değilmi ?

valla ben bi foruma sadık yazmıştım olmadı 'k' yı sildim oldu kaldı öle :d

Q3R3W = KEREM msn ce harfleri degistirince öle bise cıkıyor ortaya kafiyeyi anlarsınız umarım hö

vehement = Asabi,Sinirli Anlamına Gelir.

Bende Kendimce Baş Harfi Olan "v" Yerine Daha Şekil Olsun Diye "w" Harfini Ekledim.

Yapı Olarak Çok Sinirli ve Asabi Olduğum için Beni Anlatması Açısından 2001 Yılından Beri Kullanıyorum.

Q3R3W = KEREM msn ce harfleri degistirince öle bise cıkıyor ortaya kafiyeyi anlarsınız umarım hö

kırk yıl düşünsem o nickin den Kerem i bulamazdım helal olsun sana

Wampir234 --> Mamicell --> GankSTeRR --> Ganks --> Ganks4EveR --> Ganks4Everdende sıkıldım , Ganks5EveR yapmayı Düşünüyorum :D

Ben de yazacak bişi bulamadım jajaja aklıma geldi :d

Arkadasım Msnem Sorunlu Oldugunda MEBOO Die msn baglanma sitesini tavsiye etmisti bende yeni bir geçis olarak Me Yi silip ve Sonundaki Bir fazla olan Oyu silip "WEBO" Yu türettim asla alıntı diildir gecen gün "Barcelona - RealMallorca " Macında WeBO Die Futbolcu görünce çok şaşırdım asla ondan alntı diildir

ben künefeyi ilk yediğimde çok beğenmiştim büyüyünce hep künefe satıp arada yerim diye düşünmüştüm sonra künefeci kaldı :D

adım alper soyadım ekşioğlu ilişkiyi siz bulun :D

Ejderhaları Ve Fantastik Romanları Çok Severim Epik Metal'den Hoşlanırım Dolayısı İle Nickimin İçinde "Dragon" Olması Şaşırtıcı Değil.

Starwars Serisi En Begendigim Sinema Yaptılarından Biridir.Jedi Şövalyelerinde Ve Darth Vedar'da Bulunan Biyotik "Force" Gücü Beni Hep Etkilemiştir.

İkisinin Sentezinden "DragonForce" Ortaya Çıktı.

DragonForce Adlı Grupla Alakası Yok.Epik Metal Grupları Arasında 1-2 Şarkısı Dışında Sevmediğim Tek Gruptur Hatta :)

Fly = Ucmak
Devil = Seytan

ucanseytan bır resımden oyle kalmıstı resım hala duruyodur sıze upload edıp koyarım bı ara fazla etkılenmısım 2000 dı tabı yıl pff

Küçükken sevdiğim abilerimden birisi şehit olmuştu. O gün bu gündür nickim 1TurkK.

Nickeledeonda Jimmy Neutron Diye Bir Çizgi Dizi Vardı Neutron Kelimesini Çok Beğendiğim İçin NeutroN Oldu :)

Arkadaş PC ' mde knightmy nickine girmişti Charına [ USKO] bende özentiLik Yapıp Anyı Nick Açtım ve Char Id bile aynıydı ordan qelior bu knightmy 0125 de Numlocka baktım nası bi ID alam die aklıma birden qeldi bende yazdım :D

Geri
Üst Alt