Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozoCozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

Nıck ım ASlında Mista C Pvp ve oyun forumlarında SertKafiye'yi kullanıyorum bır rapcı oldugumdan kafıyelerım sert ve lırıktır o yuzden sertkafiye koymayı mantıklı buldum
Mista C de surdan gelmekte bunu bana BaranG taktı Mista Mister dan gelıyor C de Cem ın C sıdır olay bundan ıbaret:)

Küçükken sevdiğim abilerimden birisi şehit olmuştu. O gün bu gündür nickim 1TurkK.

1 yandan etkılendım 1 yandanda uzuldum:(

Son düzenleme:

hahahahahahahahahaha

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

Babam kulağıma uydurmuş doğduğumda ^^ Bende ordan uydurdum :)

Nıck ım ASlında Mista C Pvp ve oyun forumlarında SertKafiye'yi kullanıyorum bır rapcı oldugumdan kafıyelerım sert ve lırıktır o yuzden sertkafiye koymayı mantıklı buldum
Mista C de surdan gelmekte bunu bana BaranG taktı Mista Mister dan gelıyor C de Cem ın C sıdır olay bundan ıbaret:)

1 yandan etkılendım 1 yandanda uzuldum:(

Arkadaşım güzel hoş "da".

Ama nedense dediklerine inanmak gelmiyor içinden. Ayrıca büyük bir hatada yapıyorsun.

Senin kullandığın nick başka bir site yöneticisine hatta bir pv server yöneticisine ait. Burasıda bir pv server destek sitesi nihayetinde. Bu forumda o şahsın serverinda bulunan playerlar gelebilir ve seni o zannedebilirler.

Sadece nick aynı olsa amenna, avatar ve user barda o şahsa ayit. Birebir kopyalamışsın.

Bence ne kadar salakta olsa; nick, avatar, userbar gibi şeyler amatörlük veya professionallik gözetmeksizin en güzeli kendi bulduğun kendi yaptığındır.

Saygı nerede kaldı?

Sana bu konuda buradan bu son sözümdür.

TireboluAtak Yöneticisi
©SertKafiyE

Ben Bnm eski serverin ismiydi xD O an yapmısım xD

TDKO'da Sh3kiL_BoYs'arkadasımın Charıyla Beraber Oynuoduk Sonra Kendime ukaLa Die Rogue Açtım Sonra Kendine Yeni Nick Arıodum İnternettte Gezerken Gözüme Çarptı... ComeLy - Anlamı YakışıkLı Demek xD

Biz TayfayLa LanLı LunLu Konuşuruz :) Bir Gün Bizim Ark VaRdı DiLide Dönmüyor O Anda Laks Dedi :D Benimde Kafama Yattı Dedim Bunu LaaX Yaparsam Güzel Olur ve Laax Yaptım . AnLamını bilmiyorum :D Ama Artık BöyLe ŞeyLerle Uğraşmıyorum Sadece By_uuR Yani İsmimi Kısalttım Uğur'u Bu Daha Güzel Geliyor Bana...!!!

Yıllar önce mircte bir abim kullanıyordu hoşuma gitti kullandım XD

1098 Ko'da Açtığım İlk Char Atom_1905 Olmuştu.(Okuldaki Lakabımda Buydu :D) Sonra DEğişe Değişe Atom_Tr ' ye Kadar Geldi ;)

Sabrek2 Ben Başlarken oyuna kurmuştum baya eski :D "Sabre" diye bir silah wardı cok seviodum onu Nickim "Sabre" idi Banned Yedi Millet Bana Sabri diodu :D ismim normalde metin :D "SabreK2" Yaptım Yani Sabre Kaa 2 Sabre nin Gelişmişi :D Şuan içinde CosmicReaL Onuda Msn de Yazı Türünde ComicSans wardı Comic i Cosmic yabtım SiR_ReaL eski nickimde ReaLi ödünÇALDIM Cosmic'in yanına Koydum CosmicReaL

ödünÇALDIM :D:D

Şahsen Ben Denizlili Olduğum için nickimin başı horoz :D ismim osman olduğu için
HorozOzy ;)

naruto fanatiğiyim ve herkes gibi özentilik yapıp sasuke naruto yada itachi yi değil deidara yı seçtim :P

Aslı Enstantane'dir bi harf için akumaya başvurmak istemedim xD
frienzko oynarken 1299 ilk servernın ilk g0 ve pelerinli clanın assistiydim hö
orda EsTanTanE koymuştum
ve ilk başta içeri girelim dedim ve yawas yawaş private serverde nt çıgırını açmış oldum
belkide ntyi ben buldum hö
telif hakkı bende zz dava açacagım timürlenqe hö

AgentWalter:Futbolcu :D

http://i2.cdn.turner.com/cnn/2021/SPORT/football/06/10/liverpool.benitez.mascherano/art.mascherano.jpg​

Geri
Üst Alt