AronMatzee
Member
- Kas
- 154
- 1
biz haziriz SON 4 GÜN
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
risingko da oynadım ve şuan patladı sayılır server. sebepleri birincisi koxp. ikincisi master açamama. üçüncüsü upgrade.
koxp hakkında konuşmaya gerek yok. inş fixlenir.
master açamama çok önemli bir durum. servera günde sadece 1-2 lesath 1-2 lycaon pendant giriodu. bunları bulamayan insanlar zaten 1 hafta sonra bowlda npt oluor. parayla alma imkanı olamaz çünkü pazara koyulmuor.12-15 gb arası satılıor.bu adamlarda mecburen bırakıor.dikkate alınırsa bu konu daha kalabalık pk olur.(bu arada ben 14. günde açabildim kestiğimiz belkide 20. lesathdan düştü.)
bide upgrade konusu var. upgrade yapan insanlar genelde oyunda çok fazla parası olmayan insanlar. upgrade yapıp satıp para kasmaya çalışıolar. 100 tane çitin +1 den şanslıysan 2-3 tane +6 çıkarabiliodun.( 14 tane çitin arka arkaya 4 e yandı bende premiumlu çarla) böyle bi upgrade oranı upgrade yapıp satıp oynayan insanlarıda serverdan kopartıor. oranın böyle olmasının sebebi tabiki ytl kazanmak. anlıoruz. trinasız basılmasın diye böyle bi oran var. en azından 10 tane +1 itemden birinin +6 olması lazım. 7 yi zor yapın trinasız. yada bu sistemle kalırsa trinayı 100 kc yapabilirsiniz.
birde eklemek istediğim bir konu daha var.şuan görünmesede dropları kontrol etmiştim.boslardan düşen defans itemleri. bosları private serverda genelde hep aynı insanlar keser. hem uniq alıp hemde defans itemleri alıcak bu insanlar. rsko da olduğu gibi ölümsüz priestler göreceğiz. 5v1 yapan asaslar göreceğiz.(dd 25 helmet. defans belti ske glass gibi. bide talia giyecek. 85 dd olcak toplam. shard +6 olsa elimde bu adama spike ile vuracağım dmg 200. 5 asas olsak anca pi spike edicek. rsko da yaşadıık bunu. warrior asas karışık 5 kişi dalıoruz prieste ölmüor. spear defans bot helmet kafalık takmış dd talia ve dd 40 kalkan. anlatabilmişimdir inş.
masterın zor olması ile masterın imkansız olması arasında fark var. rskoda 500 asas karakter varken servera sadece günde1-2 lesath girmesi saçma. çünkü 70 lvl de warriorada gerekior. asas 70 skili içinde bakira lazım. anlatabiliormuyum. 70 mastersız asas varken 70 skilini açmış warrior olcak. işte bu kötü.Kardeş yanlış anlamada Master oynamak istiyorsan git HOMEKO oyna.. Myko'da kolay master açmakta nedir ya MASTER kolay açılırsa serverin ömrü azalır Myko server olmasının anlmı kalmaz.. Upgrade kolay olursa serverin zevki olmaz.. BİZ ZOR SERVER İSTİYORUZ..