MYKO NewKO [Old Myko Server] 15 Kasım 2021 - 21:30'da Playstation 4 Ödüllü

8 Kasın 2021 CUMARTESİ AKŞAM 21:OO 'de OLD CİTY BÜYÜK AÇILIŞTA SİZLERLE..

[Server]
Count=1
IP0=newko.org

[Version]
Files=1299

Son düzenleme:
Yuuhhhh Ko-Cuce-PvpKenti-Hepgel 'de İndex ve Sabit alınmış gercekten baya nakit harcanmıs bi sw ye benziyor bence kacmaz teamım ve bende bu sw de baslıyoruz..

TheKnıghteonlınede oynıcakdım acıkcası aynı gun serverler acılcak adam betasında dahı ılgılenmıyor ve her seyi eksık. cok buyuk bı guvensızlık oldu bende patlıcanada adım gıbı emınım. Umarım burası hayırlı olur BOLBOL USERLER

www.quarantineko.net Düzgün bir MYKO arayanlar mutlaka incelesin (1 Kasım 19:00 Açılış) PUS'da sc satışı yok, cilentde virüs yok, paneline bile bakarsınız diğer MYKO'lardan farkını anlarsınız. Türklerin açtığı uyduruk sunuculardan bıktıysanız denemenizi öneririm, iyi oyunlar.

OooOOpSssS MAge team Olarak burdayız.. cok bekledık bekledımıze deyıcekdır emınım.Basarılar

private server işinin piri yourko. orası soacs kullanıorsa vardır bi bildikleri. onlinehileden acme için koxp paylaşılmış. bence açmadan önce bi kontrol edilmeli.

SERVER OTO ÜYELİKTİR
private server işinin piri yourko. orası soacs kullanıorsa vardır bi bildikleri. onlinehileden acme için koxp paylaşılmış. bence açmadan önce bi kontrol edilmeli.

Adı gecen tüm serverlarda koxp tbl var Old Cityde çalışmayınca koxp u indiren ve yazan arkadaşların surat ifadesini merak ediyorum. Herkeze iyi forumlar

SERVER OTO ÜYELİKTİR

Adı gecen tüm serverlarda koxp tbl var Old Cityde çalışmayınca koxp u indiren ve yazan arkadaşların surat ifadesini merak ediyorum. Herkeze iyi forumlar
Amaçları oyuncuya kaliteli bir oyun sunmak ekip sağlam birşey söylüyorlarsa bir bildiği vardır .
Server bomba
Ekip sağlam
Daha ne olsun .

Kardeşim Hayirlisi Olma Dileklerimle 2 haftadir server betasindayim halende Betasında Oynamaktayım Cok güzel swye Benziyor İnşallah böle Devam Eder Ama baya user olucak belli AronMatzee

Geçen Cuma açılan 2 myko serverda patladı. Şuan boşta takılan 1500 civarında myko oyuncusu var. İnşallah sorunsuz bir açılış olurda sizde diğerleri gibi ilk günden patlamazsınız.

Geri
Üst Alt