MYKO NewKO [Old Myko Server] 15 Kasım 2021 - 21:30'da Playstation 4 Ödüllü

Konu Yazar

DiamondNEWKO

New Member
Eki
13
1
BÜYÜK AÇILIŞ 15.11.2021 CUMARTESİ SAAT 21:30

TeamSpeak 3 adresimiz

178.62.228.41:4

şifre: newko

ÖNCEKİ CLİENTİ SİLİNİZ BUNU İNDİRİNİZ
*CLİENT ZORUNLUDUR*

FULL CLİENT ;
CLİENT DOWLAND LİNKLERİMİZ
http://dosya.co/1eewb1oxud8q/NewkoClient.rar.html
http://www.mediafire.com/download/axkv5cvsg7qr7p5/NewkoClient.rar
ftp://78.135.99.194/NewKO/NewkoClient.rar

[Server]
Count=1
IP0=newko.org

[Version]
Files=1299

Web Page : www.newko.org
Server İp : newko.org
Server Adı : Old City
Facebook Page : www.facebook.com/newkoorg
Offical Açılış : 15 / 11 / 2021
Turkey Time: 21 : 30

[Server]
Count=1
IP0=newko.org

[Version]
Files=1299

TeamSpeak 3 adresimiz
178.62.228.41:4

şifre: newko

New KO Old Server

Server Özelliklerinden bahsedelim..

- 1299 Knight Online Server
- Orijinal myko skilleri
- Orjinal myko efect
- Lufer, Emc , Eski Cz , Eski Marado Map
- 1 Lvl başlangıç , kademeli 62 Lvl - 65 - 70 Lvl sınır.
- Exp kasmalı sistem
- İtem Kasmalı sistem
- İtem upgrade Low , Middle , Blesed sistemi
- Quest sistem ile çok kolay lvl kasabileceğiniz, sıkmayan Lvl sistemi.
- Skill , Stat Sıfırlatma tüm userlere ücretsiz.
- CZ de Ödül Kc ve İtem
- Cz de Karşı ırkı kesene Abyse + 100 karşı ırk kesene 100 kc ödül
- Acme ve Pac anti cheat sistemi( 2 Anti Cheat Kullanıyoruz)
- Tamamen kendi sunucumuz.
- Tamamen Kendi Pac anti cheat sistemimiz
- Tamamen Kendi Panel ve Pusumuz.
- Saldırı tamamen fix
- Hile tamamen fix
- Tüm yazılımlar ve database kendimize ait.
- BDW Event(10.Gün)
- Ve bir çok yeni map, event
- Premium sistem aktif
- Upgrade oranları facebook ve forum üzerinden paylaşılacktır.

BIKMADINIZ MI ??

* Buglu databaselerden ?
* Açılıp 2 gün sonra kapanan serverlardan?
* Tamamen ticari amaçlı açılan serverlardan ?
* Kendi arkadaşlarını editleyen çocuk adminlerden ?
* Saldırı ve hile ile vakit harcadığınız basit serverlardan ?

Uzun süredir hazırladığımız ve en önemlisi uzun süre açık kalacak güvenle oynayabileceğiniz NEWKO 'nun açacağı
Old City SERVERINA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ..

Playstation 4 Ödül ;

İlk 70 olan arkadaşımıza hediyemiz olacak.

Neden Ödül veriyoruz;

Arkadaşlar Old servera yüksek katılım , oyuncu kitlesi sağlamak için. Bunun yanında hırslı istekli amacı olan büyük bir kitleyle herkezin zevk alacağı kapsamlı bir server ile hizmet sunmak.

Biraz beklettik ama herşeye değecek bi server yaptık.

AMADEUS geri döndü.

TÜM DUYURU ve BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FACEBOOK ÜZERİNDEN TAKİPCİMİZ OLUN.

www.facebook.com/newkoorg

NewKO Skype

diamond.newko

[Server]
Count=1
IP0=newko.org

[Version]
Files=1299

Son düzenleme:
Öncelikle bende eğer nasip olursa burda oynıyucam fakat bi kaç tavsiyem olucak konuyu biraz görselliğe dayarsanız daha çok user yakalıyabiliriz. Ve Bdwnin 10 gün sonra olması biraz sorun olmuş gerçekten. Bdwyi 3. günden sonra başlatmanız bizim için daha iyi olucaktır hep item exp lewel olmuyor sonuçta sıkılıyoruz bizlerde dediğim gibi bdwyi biraz daha erkene çekebilirsek daha iyi olur. Morodonda Karlı olmasaydı daha iyi olurdu Çok boğucu karlı morodon :)

Öncelikle bende eğer nasip olursa burda oynıyucam fakat bi kaç tavsiyem olucak konuyu biraz görselliğe dayarsanız daha çok user yakalıyabiliriz. Ve Bdwnin 10 gün sonra olması biraz sorun olmuş gerçekten. Bdwyi 3. günden sonra başlatmanız bizim için daha iyi olucaktır hep item exp lewel olmuyor sonuçta sıkılıyoruz bizlerde dediğim gibi bdwyi biraz daha erkene çekebilirsek daha iyi olur. Morodonda Karlı olmasaydı daha iyi olurdu Çok boğucu karlı morodon :)

Yesil Maradon..
Bdw 10. gun olma neden biz 1 kaç aylık düşünmüyoruz serverimizi ve yeni gelenler ve bi düzen oluşması için 10. gün olarak belirledik anlayışınız için teşekkür ederiz. bizi takip etmeye devam edin

Myko diyorsanız en önemli konu ilk günden +55 +60'lar olacak mı ? Mykoların user kaybetmelerinin sebebi exp kolaylığıdır. Çoğu myko diye açılan serverda gördüğüm kadarıyla söylüyorum. İlk günden +55 +60 olan kişiler hemen pk'ya çıkıyor ve sonradan gelen lvli düşük usere exp kastırmıyor. Expi zor yapmaktan korkmayın MYKO oyuncuları zaten exp kasmayı o ezik goblinlerle dolaşmayı sevdiği için MYKO oynuyor. İlk günden 62 olup pk servera dönüşmesini istemiyoruz. Ayrıca item drop oranlarıda çok önemli çoğu serverda Harpy 2 slotta 1 md atıyor. Ctin droplarıda golemlere düzenli şekilde dağıtılmalı. Bunlar konuda anlatılmadığı için söylüyorum nasıl ayarladığınızı eklerseniz iyi olur bence.

5 gun savası acarsanız herkez exp kasr eger yaparsanız mılet sıkılıyor baq savas varsa ben mage teamla oradayız

Arkadaşlar ben ShirB debuffer veya buffer oynuyorum askerdeydim bu alandan uzak kaldım bir süre şimdide kendi ekibim askere gidiyor boştayım anlayacağınız :) eğer priest arayan bir team varsa katılabilirim. facebooktan mesaj atarsanız konsrz facebook.com/brhm.sert

EndOfAllHope (tayfun) Malibu (Mustafa) WeihNachtMann (emre) 3 kişi olarak burada başlama kararı aldık db yi azda olsa biliyoruz diğer myko serverler dan çok farklı bir db inş sorunsuz açarsınız dostum officalde görüşmek dileği ile....

beta açık cok zevkli ben suan oynuyorum gelin birazcık eglenelım cumaya kadar

5 kişilik ufak ekibimle bizlerde buradayız. Umarım bize gerçek myko esintilerini sunarsınız. Exp i zor yapmaktan korkmayın. Drop oranları da abartılmasın lütfen. Gerçek myko oyuncularını çekmek istiyorsanız oyunu eski zor haline getirmeye çalışın. İnanın pişman olmazsınız. Bdw yada csw isteyenlere aldırmayın, onlar zaten ilk hafta sonunda oyunun zorluğundan sıkılıp bırakacaklar. Hala geç değil, bu dediklerim yoksa exp ve drop üzerinde ufak oynamalarla işleri halledebilirsiniz. İyi çalışmalar..

Geri
Üst Alt