Nero v1534 Emulator

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

downfall

Member
Tem
346
0
68585584.jpg

38132687.jpg

91426470.jpg

88833257.jpg

31756859.jpg

17875278.jpg

Emulator:
Mirror1: File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
Mirror2: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Uzun pelerin için:
Mirror1: File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
Mirror2: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Rar pass yok.
1089 sourceleriyle yapıldı,
daha ugrasıyorum can sıkıntısına ama başka bişey paylasma gibi niyetim yok.

dll hatası vermesinin sebebi sanırım eski dosyalar oldugundan derlenirken dll leri içinde derlemiyor windows xp media center edition benim bilgisayar sistemim ve yanına hic bir dll koymadan calısıyor.

link1: dlls.rar (mediafire)
link2: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service (megaupload)
link3: dlls.rar ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... (uploaded)
(dll ler yenilendi, ne kadar dll varsa ekledim)

bu dll leri exelerin yanına atın öyle deneyin olmassa

DllDump - free dll files. download dll files you need immediately!

bu sitede aratın dll adlarını indirin indirdiklerinizi hata veren exenin yanına koyun.

media center editionla ne alakası var dll lerin bu şeyide sen yazmamışsındır atıyosun resmen

.................
kurulum yapılırken dosyalar (bahsettigim dll'ler) extradan system dosyasına kopyalanıyor,
yeterlimi ?

Son düzenleme:
Cevap: Nero v1534 Emulator

Logın server dısında butun hepsı hata verıyor
Agonunkılerde bu yoktur

db yı kurdum db takmada sorun yasamadım senın aiserverin acmadı aqonun kı ıle actım ebenezerını denedım oda acma dı onuda aqonun kı ıle actım ajuartın açmadı malın onde gıdenı beynıon calımıyo dımı taktıklere..

db yı kurdum db takmada sorun yasamadım senın aiserverin acmadı aqonun kı ıle actım ebenezerını denedım oda acma dı onuda aqonun kı ıle actım ajuartın açmadı malın onde gıdenı beynıon calımıyo dımı taktıklere..

:D Everyol Salla Bunu Nero Değilmi Düzgün bişesi Yoktur Zaten Olsada İçene Trojenleri Doldurur ..

valla istediginizi diyin artık çocuklarla laf dalaşı yapmıyorum ANLAMAYAN KURCALAMASIN.
içinde o kadar not yazdım bu kadar mal olabilirmi bir varlık ya.

yaw downfall DLL hatasi weriyor exe ler şey dicem sana ya Bu Allah askına şu Irk secme Sorunu neyden kaynakLaniyor Aqonun ki ile girmeye calisiyorum Irk secme ekraninda donup kalıyoRRRRRRRRRRRRRRR helpme

dll hatası vermesinin sebebi sanırım eski dosyalar oldugundan derlenirken dll leri içinde derlemiyor windows xp media center edition benim bilgisayar sistemim ve yanına hic bir dll koymadan calısıyor.

link1: File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
link2: MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

bu dll leri exelerin yanına atın öyle deneyin olmassa

DllDump - free dll files. download dll files you need immediately!

bu sitede aratın dll adlarını indirin indirdiklerinizi hata veren exenin yanına koyun.

media center editionla ne alakası var dll lerin bu şeyide sen yazmamışsındır atıyosun resmen

dll leri yeniledim belki daha fazla dll hatası veriyordur diye

Geri
Üst Alt