Nero Database v2.4 [zor database][0 BUG][vip room,dark land,bifrost,krowaz]

Cevap: Nero Database v2.4 [zor database][0 BUG][vip room,dark land,bifrost,krowaz]

Öncelikle kıpkırmızı vip room'u kapalı olan map diye link koymuşuz.vip room'u kapatmak için npc'yi kaldıran kör arkadaşa sesleniyorum.Vip room da evt'lerden kapatılır ayrıca çünkü o npc'den bifrosta,krowaza,darkland'a da gidiliyor.Nasıl bi sivri zekalıktır o NPC'yi kaldırmak. :D
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Ya evet felankor floor sorunlu ama bu db'de ne büyük sorunlar vardı sen gelmişsin bana felankor floor sorunlu diyorsun.

Database'te japko itemlerini ne yapacaksın onu çözemedim arkadaş.

Cevap: Nero Database v2.4 [zor database][0 BUG][vip room,dark land,bifrost,krowaz]

arkadasım.ne yapmama rağmen serveri kapatmamakta ısrar ediyorum.userlerin emekleri var serverda.su reset kodlarını versen bi çok iyi olcak.
Birde su lwl sorununu nasl halledeblrz.Adamlar 81 olcakken 78e dusuyor 82 olcakken 80e düşüyor

krovaz canavarlarını mecburen czye attım.NPC kaldırmadan hiç bir sorun çözülmüyor.evtleri kapatınca servera girmiyordu

birde vip kapalı olan map i koyunca vip room tıklanmıyor ancak oyunda öyle bir acık varki . tüm userleri yeni acılan charları dahil vip rooma atıyor.:) kapatınca o sorun kökten çözüldü

benim amacım kötülemek degil, sadece yukleyen arkadaslar sorunları görürse kolay kapatabilirler.reset kodları lazım banada bi yazan olmadı ya

eyw. indiriyorum kardeşim

Teşekkürler.

Geri
Üst Alt