<<Nero 1860 Server Files (VC++ 6.0 Source)>>

Konu Yazar

ugurbaba3

KaTiLLeRAgLaMaZ
Haz
5,816
0
Dosyaları satmam, ve satın alan kişiler tarafından başkalarına verilmesi yüzünden dosyaları paylaşıyorum. Aslına bakarsanız server açıcaktım ama iyice asosyalleştiğimden devam etmedim.

Dosyalarla toplam 5 ay uğraştım mola falan derken 7 8 ayı bulmuştur. İnanın şu an dosyaları paylaşıyorum diye gram üzülmüyorum. Ben bu dosyaları düzenlemeye bir kaç kişiye inat başlamıştım. Ne yapabildigimi, yapabileceğimi kanıtladım bunun için mutluyum.

Özelliklere gelecek olursak aslına bakarsanız çoğu şey ekli ama yarım yada sistemi kurulu değil.

Server Files
- MAP
- LogInServer
- AIServer
- Ebenezer
- Aujard
- Server fileslerin açılması için gerekli DLL'ler
Source Files
- Database (2021-04-05 yedeği)
- MAP
- LogInServer1534+ Source
- Ebenezer Source
- GameServer Source
- Aujard Source
Client Files
- KnightOnline.exe (APR ve gereksiz şeyler silindi)
- MyPacketTool.exe (Giden-Gelen paketleri dinleyebilmeniz için pointerları hazır)

1860 Altı client bulun, indirin 1860 a kadar patch çektirin öyle girin aksi taktirde 1860 üzeriyse bazen sorun cıkartıyor.

Resim ve video için
NERONLINEWORLD | Facebook

Download
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Rar Şifreleri: ko-destek.net

Kod:

- 1705 Buda 1705 APR ve gereksiz şeylerin silindigi exe, apr yi silmek yani oyuna girebilmek aralıksız 5 saatimi aldı asm bilgim inanın cok azdı silebilcegimi tahmin etmiyodum oyuna girdigimde isteyince herşeyin yapılabilceğini anladım Client http://www.kingofknight.com/patches/...Setup_1705.exe Cracklenmis exe Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! Rar şifresi: ko-destek.net - 1453 Buda son olarak 1453 Full fix LogInServer sourcesi ve cracklenmiş exe. Client http://www.kingofknight.com/patches/...eSetup1453.exe Dosyalar Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! eğer olurda 1705 yada 1453 falan yapmak istiyorum diyen varsa veriyorum 1860 dan 1705 yada 1453e geçmek için char select listesi, char kurma, user görünme, myinfo, npcler ile ilgili cogu seyin ekstralarının ve degi*** yerlerinin silinmesi gerekiyor
+Güncel 1871
Client sorunu çeken arkadaşlar için güncel gelen patch 1871i crackledim, 1871e kadar patch cekip ebenezerdeki versiyonu degistirip verdigim exe ile oyuna girebilirsiniz.

Client1871.exe
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Kod:

-Ebenezer --GameDefine.h #define __VERSION 1871 -Client --Server.ini [Server] Count=1 IP0=127.0.0.1 [Version] Files=1870 [Join] Registration site=127.0.0.1 [IncludeExe] Files=1804 Last=1871

KesinLikLe Alıntıdır !..

Geri
Üst Alt