Nêon User Editor v1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan [Fear]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

[Fear]

New Member
Kalemi Kırıldı!
Eyl
1,473
10
Slm Ko-Cuce UyeLeri Bugunde simdi Yaptigim UseR Editoru Tanıtacagim ! Simdiden Tsk Ler Hersey icin !
Editorden Kucuk Bir SS

Nêon User Editor indir:Web Hosting - Dedicated Server

PHP:
Rar Pas= Neon

Son düzenleme:
Cevap: Nêon User Editor v1

Label ve Text leri biraz daha düzgün tasarlasan iyi olurdu hö !

Tek kelime ile rezillik.

Ya insan biraz özen gösterir labeller bile düzgün sıralanmamış :hö

Tesekkurler! FazLa Bilen arkadasLar Yapin qorelim hö

iğrenç. teşekkürler.

Yakinda Editor Arsivim qelior hö

Arkadaşım öncelikle sağol ama kmse kullanmaz bunu bil
sebi eleştirenlere sor bakim kendileri yeni basladıklarında sanki böyle dakdik yapmamıslarmı
bende program yazmaya basladım editörlerim var ama paylasmıyorum çünkü daha iyileri var geliştirmeye calısıyorum neyse bende eleştirmeyin adam daha yeni

sebi eleştirenlere sor bakim kendileri yeni basladıklarında sanki böyle dakdik yapmamıslarmı
bende program yazmaya basladım editörlerim var ama paylasmıyorum çünkü daha iyileri var geliştirmeye calısıyorum neyse bende eleştirmeyin adam daha yeni

bence haklı by_zoom görsel programlamada gidin son sayfalara dogru wurucu bile yeni baslamıs yardım istiyo yani bu adam gine iyi basarmış bişi ama %% projesi verilmiştir :d

ramazandan farkın yok al birini vur ötekine. oda hazır sourcenin üstüne yapıyordu sende öyle yapıyorsun. biriniz farklı birşey yapın böyle editörler tarih oldu daha gelişmişi var burda ozocozo user editör kaynak kodunun üstüne editlenmişini koyuyorsunuz yaptıgınız tek şey 2-3 reklam eklemek renklerini değiştirmek ve adına kendi adınızı koyuyorsunuz bu yüzden çoğu editörün sourceleri paylasmıyor sırf sizin gibiler yüzünden

TesekkürLeR Once De qenede payLasim dedim elimden qelen bu ' fazlasi oldumu qoRuRsunuZ':-:

görsel program paylasımlarına bak son sayfalara doğru wurucu bile yardım istiyo yeni basladıgı zamanlar ya neler neler var cüceloper ilk cıktıgında alımları 5 konu ile duyurular bölümnde sonlara gdn ve görn herşeyin bi İLK'i vardır...

İnsanı paylastına pişman etmeyin
Şerefsizler demek bile az.
İğrenç miş ya nasl bir insansınız siz teşekkürler de geç ozaman beğenmıyorsan hafif kötü olmuş de nasl bir yorumdur ..

Geri
Üst Alt