NasıL ßir Hata Herkes ßaksın....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BonjuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

BonjuR

Member
Eyl
221
6
ArkadaşLar Son Bir Aydır Basımda Bir BeLa Var BirtürLü Çözemedim Sonunda Ko-cuce'de Soramda ßiLen Birisi Cıkarsa Süper oLur Dedim Ve BasLıorum :D

Evet ArkadasLar 1 Ay Önce LocaL'de Yaptığım Db'mi Deniyordum CLientimde Hiç Bir Sorun Yoktu.Fakat Herşeyip Bitirdikten Sonra Bi Format Atamda Pc Kendine GeLsin Dedim.Format Atıs O Atıs Yanı Daha cLiente Dokunamıyorsun...

Nedenmi?
Nedeni Şuki; KnightOnLine.exe'yi CaLıstırdıktan Sonra Ekrana qeLen K2 Network Yazısında Makina AfaLLıyor Yani Feci SekiLde Kasıyor BekLiorum Orayı 2-3 Dk Sonra İd & Pass. BöLümü GeLior.Oda Ne İdyi Yazarken Oyun Donuor Hemen CtrL+DeL Yapıom Görev Yöneticisini Acıorum Aman Allah'ım One "CPU" Tavan Yapmış 2. Sekmeye GeLiorum Orda SonLandır Demeye Offf Exe'nin KuLLandıqı Ram Sayamıyorum ßiLe...

AnLayacağınız Şuki O Formattan Sonra Pc'de Ekran Kartı Yanmıştır Desem oLamaz "GTA"nın Tüm Ver.Ları War Ne Donma Ne ßirşey Onuda Geç FifaLar Var Cs 1.5 & 1.6 War Hiçbiri Donmuor Veya Kasmıor Sonra Bakıom Ramde SagLam...Eee Ne KaLdı ßuLamadım....

Daha Önceden ßuna Benzer Bişi Pc'ye Sp3 YükLedimde GeLmıştı SiLdim Sp3'ü DüzeLdi Ama ßunda Oda Yok ßitürLü ßuLamadım.PayLaşıLan Her cLienti İndirdim Aynı Sorun Yani cLientin Bozuktur Gibi Abuk Subuk ŞeyLer SöyLemeyin Bi Fikri oLan Warsa Yazsın Deneyerek BuLucam...

Sorunum ÇözüLünce SiLinmesini Veya Kitlenmesini Yazarm ModLar KitLemezLerse Şimdi Sevinirim:)...

Cevap: NasıL ßir Hata Herkes ßaksın....

Parite bulaşmış olabilir. Güzel bir antivirüs ile pc'ni tarat istersen.

1 tane exede deilki bir sürü exede boyle bir sürü clientte denedım hpe aynı exelerde farklı farklı ayrıca nod32 parite bulurken bulmuor sımdı yanı demız vırıstotale atıom trojan cıkmıor lıste kabarıkta nasıl temızleyecem fikrim yok

Pek Bir Yararı Olacağını Sanmıyorum fakat
KnightOnLine.exe nin ismini Değiştir Örneğin qeqeququ.exe diye
öyle Gir CPU yu azaltacaktır hö
Olmazsa 2. Formatı Athö

işe yararmı bilmem frame network vs kurulumu pc de onları kurup dene bide

bendede çok kasıyordu girerken sonra res atmadan düzelmiodu
format attırdım hala aynıydı datayı degiştirdim düzeldi neden dersen bazı serverlarda degişilik icin item vs bişiler yapıyorlar editoru direk kapattıkları icin hatalı oluyor
datanı degiştir derim kücük bi oran ama genede işe yarıyabilir.

antivirüs warsa devre dısı bırak düzelcekdir oyuna girerken devre dısı

Geri
Üst Alt