Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
oyuncuların kendı aralarında tl ıle ıtem yada gb satması yasaktır bunu dikkate almayıp 3. sahıslardan gb alınmış karakterı banlandı kullanıcı bıze bu konuda ulasıp ozur dıleyıp banın acılmasını ıstedi açmayacagımızı soyledık bu gıbı durumda bızım emegımız hıce sayıp baskalarına bızım sırtımızdan para kazandırılıyor cezasıda fazlasını vermektır soyledıgımızın arkasındayızMYKOTR REZİLLİĞİNE BAKIN SİZ
DAHA ÖNCEKİ KONUŞMALARI ÇEKMEYİ UNUTTUM AMA BUNLARDA YETER.
BİR ANDA BAN YEDİM GİRDİM OYUNA NEYMİŞ DÜPE YAPMIŞIM SONRADAN KAZI ÇEVİRDİ GM BEY GB SATIYORMUŞUM SONRA BİRDAHA ÇEVİRDİ TAMAM SEN GB ALMIŞSIN. PEKİ ALDIK NE OLACAK ONLARA ÖDEDİĞİN PARANIN FAZLASINI BANA ÖDEYECEKSİN CEZA KESTİM SANA İŞTE KONUŞMALAR
![]()
Sizin gibilere kaldıysa millet işleri zor.. Artık herkesin işi gücü adam soymak olmuş.oyuncuların kendı aralarında tl ıle ıtem yada gb satması yasaktır bunu dikkate almayıp 3. sahıslardan gb alınmış karakterı banlandı kullanıcı bıze bu konuda ulasıp ozur dıleyıp banın acılmasını ıstedi açmayacagımızı soyledık bu gıbı durumda bızım emegımız hıce sayıp baskalarına bızım sırtımızdan para kazandırılıyor cezasıda fazlasını vermektır soyledıgımızın arkasındayız
Söylediğimin arkasındayım karşında senin insan var burası yemek sepeti canlı destek hatt değil kafana göre şeyler yazamazsın evet bizimle maytap geçmeye çalışanlara , bizimle karşısında kölesi varmış gibi konuşanlara tavrımız duruşumuz net gene olsa gene yaparız adam gibi oynayacak oyunculara adam gibi pm atıp sorununu dile getirecek kullanıcılara kapımız açık bu velet gibi gelip artistlik yapıp ko-cuceye konu acarım oyle yaparım boyle yaparım gibi tehditler savuracaksanız alacağınız cevaplar bu pm kutucugunun ıcınde olanlarla aynıdır gelmek isteyen buyursun gelsin burası böyle bir server
Derdine derman olunması için yanıt verildi ancak arkadaşın sorunu çözmek gibi bir derdi yok sadece boş boş konuşuyordu akıl vereceğinize kendiniz server açın siz yönetin biz oynayalım yaşı büyük erişkin abimiz.Böyle game masterlık olmaz. Userların dertlerini dinliceksin eşek gibi. Hatta dert dinlemenin ötesinde o derde deva olmaya çalışacaksın.Lakin görüyorum ki karşımda henüz ergen bir gm yahut ergenlikten yeni çıkmış bir çocuk duruyor.Konuşmasam daha mantıklı ve sağlıklı sanırım. Adamının bu mesajları bizzat takip etmesi gerekiyor serverın geleceği için. Herkese iyi forumlar.