MYKO Mykotr.NET [Myko Server] Açılıyor 16.01.2021 Saat : 20:00

UneYom_Family olarak burda olacağız !
Şuanda Mage eksiğimiz var !
Mage Başvuru için ;
TS 3 : 85.95.255.199 ( Pro. MAGE & PRiEST ARANIYOR TS'e Gelip tanışıp anlaşabiliriz ! )

UneYom_Family Olarak Bizde Burdayız ! :)
Şuanda Pro. Mage & Priest Eksiğimiz var .
Eksiğimizi tamamlamak için değil , Arkadaşlık dostluk için oynayanlar var ise Buyrun Ts3 İp'miz !
TS3: 85.95.255.199
UneYom_Family Kanalı buyrun konuşalım :)

UneYom_Family Olarak Bizde Burdayız ! :)
Şuanda Pro. Mage & Priest Eksiğimiz var .
Eksiğimizi tamamlamak için değil , Arkadaşlık dostluk için oynayanlar var ise Buyrun Ts3 İp'miz !
TS3: 85.95.255.199
UneYom_Family Kanalı buyrun konuşalım :) :)

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Client indiremeyenler DNS ayarlarını değiştirip tekrar denesinler.

Selamun Aleyküm , Öncelikle Server Hayırlara vesile olsun :)
'' UneYom_Family '' Olarak Bizde Bu Serverdeyiz ...!
Mage Teamımız'a , Alım yapmaktayız !
Güvenilir , dostluğuna sadık , makara şamata seven , her dakika online olmayan , oyunu bilen ( MAGE & PRİEST ) ARANIYOR .!!!
Facebook Link ; https://www.facebook.com/UneYom.Family
TS3 İP ; 85.95.255.199 <===> UneYom_Family Odası , Gelin Konuşalım :)

HERSEY COK GÜZEL UMARIM BOL USERLİ GÜZEL GELECEKLİ BİR SERVER OLUR.
VE BEN OLACAĞINA DA İNANIYORUM +10,000 TIKLANMAYLA EN ÜSTTE SUAN LÜTFEN HERKES SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİ İÇİNDE HİLESİZ BUGSUZ BİR OYUN OLMASI ICIN UĞRAŞSIN..

Monstrocity..

Admin bakar mısın bir sorum var. Bugün saat 4 te oyunu indirdim launcerden açtım start yoktu acaba saat akşam 8 de mi gelecek start ?

İnternette sorun yok modeme res atmakla alakası yok bence dns ayarlarını değiştirmek mantıklı geldi ama gerek yok bence 8 de denerim start gelirse gelir gelmezse yapacak birşey yok

manuel patch indirdim de içinde server.ini dosyası yok ? server.ini bilgilerini paylaşmanız mümkün mü

Admin okçu skilleri hakkında bilgi vermemişsin . Skillerin hepsi çalişiyormu ve ayrıca Bow sıkıntısı varmı?

Geri
Üst Alt