MYKO ✖✖✖✖MYKOPK SERVER AÇILDI HERKEZ +7 ITEM AP VE AC SCROLL UCRETSIZ FULL PK SERVER ✖✖✖✖

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MykoPk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pk serverda parayla satılan itemlerle sıfırdan alınan itemler arasında bu kadar fark olmamalı.

Char üstüne chitin 7 set, str 9 set, 1k sc set koymuşsunuz. 8 set kc ile, uniq takılar kc ile, scler kc ile e ben ne anladım böyle pk serverdan? Eğer betadaki fiyatlardan satacaksan itemleri zaten ben burada full char dizene kadar o parayla gider usko veya herhangi güzel bir myko dan on numara char dizerim sizin farkınız ne ki burada?

Oyunda online kalın kc gelsin mantığı da gerçekten mantıksız biraz, ben şimdi sırf 300 kc kasayım da bi atak sc alayım diye pc'mi 8 saat boş boş açık mı tutacağım yani?

Eğer gerçekten biz pk atılsın diye server açıyoruz diyorsanız charların üstüne koyun 8 seti uniqleri sadece CS satın o bile sizi götürür zaten ama böyle aç gözlü davranırsanız kimse bu serverda oynamaz.

Son düzenleme:
Yani kendinizle çelişmiş oluyorsunuz.Diyorsunuzki diğer sw larda exp sc çekıyorsunuz paranız gidiyor.E burada fark ne?+8 upgrade yok +8 itemi pusda satıyorsun..Glass belti pusda satıyorsun..Wp+1 Pusda satıyorsun.Eee para veren yine akıcak gidicek

o zaman kimse 1500 300 falan almasın verilen itemlerle pk atalım beyler :D herkez eşit olmuş oluyo :) birikenlerle alırız sc :)

la olum bu kafayla bi sik yiyemessiniz çok güel yazı yazmışsın ama sen onlardan daha betersin aq para için yapmıcanız bişe yok ver itemleride oynasın millet atsın pksını hatta item verme 1500-300-atack - healt str falan scleri yap bedava gerisi öenmli değil bişe bekleme bak nasıl güzel oyuncu dolar tabi diceksin masraf falan açma aq o zaman server git çalış başka yerde yada yapıyosan tam iyilik yap .

Geri
Üst Alt