MYKO ✖✖✖✖MYKOPK SERVER AÇILDI HERKEZ +7 ITEM AP VE AC SCROLL UCRETSIZ FULL PK SERVER ✖✖✖✖

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MykoPk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okçu kasması dediğiniz gibi yok ise ProPlayers Clanı olarak 13 kişi burdayız ve okçu clanımıza sadece ts kullanan okçular alınacaktır. Ts odamız mevcuttur. Şimdiden hayırlı olsun bol userlar..

PROPLAYERS TEAM

Db'deki açıkları gidermeden açmayın şu serverleri. Yine 2. 3. gün lr kesmeyecekler mi? Userin yatırdığı paraya acımıyorsanız kendi yatırdığınız paraya, harcadığınız vakte acıyın. Lütfen bunları göz önünde bulundurun. Ayrıca okçu kasması ve hp barı düzeltemediğinizi düşünüyorum. Betayı çarşamba gününe alın dediklerinizi test edelim.

Sevgili MykoPk sorumlusu arkadaşlarım. Öncelikle calismalarinizdan dolayi sizleri tebrik eder ve insallah ilerleyen zamanlarda da basarilarinizin devam etmesini temenni ederim. İlk olarak kulağa hos gelen bu kelimelerin sonuna kadar arkasinda durmani isterim ki cogu arkadas gbi onurunu kirletmeyesin.. 2. olasi bir hata ve user kaybi yasamaman icin bence betayi daha erken zamanda acmalisin ki soz konusu bir hata ile karsilasacak olursan duzeltmen icin sana zaman kalsin. Offical acilisinda hata olursa userin %80 i gider bunu sen daha iyi bilmelisin ve onlemini almalisin. İyi calismalar..

Sevgili MykoPk sorumlusu arkadaşlarım. Öncelikle calismalarinizdan dolayi sizleri tebrik eder ve insallah ilerleyen zamanlarda da basarilarinizin devam etmesini temenni ederim. İlk olarak kulağa hos gelen bu kelimelerin sonuna kadar arkasinda durmani isterim ki cogu arkadas gbi onurunu kirletmeyesin.. 2. olasi bir hata ve user kaybi yasamaman icin bence betayi daha erken zamanda acmalisin ki soz konusu bir hata ile karsilasacak olursan duzeltmen icin sana zaman kalsin. Offical acilisinda hata olursa userin %80 i gider bunu sen daha iyi bilmelisin ve onlemini almalisin. İyi calismalar..
++++++++++
Beta için arkadaşa katılıyorum bu akşam aç mesela cumaya kadar baksın oyuncular fikirlerini sunsunlar sende ona göre varsa bi hata düzelt 1 günlük olcak iş değil bence son güne bırakma .

7-8 saat karakteriniz online kaldığında attack scrollu alacak kcyi biriktirmiş olacaksınız :)
ozaman hiç uğraşmaya pk sw sinde char dizmek için 7 - 8 saat önce online kalacam sonra atack sc alacam ama asaslar ve mageler 7 - 8 saatte belki bir item önde olacaklar yk arkadaş kolay gelsin bi cacık olmaz bu sw den .

adminin dediğine göre warriorlar 7 - 8 saat online kalcak kc biriktircek ve atack sc alcak
ama diğer job lar 7 - 8 saat kaldıklarında belki bir item alabilecekler pus dan
ben warrior um diye bir adım geride mi başlicam yani
bu sw den bi cacık olmaz kolay gelsin size

atack sc konusunda komik bi yoruma şait oldum kısaca bu sw warriorlar oynamamalı . ne demek ya 7 - 8 saat kc biriktir atack sc al , bu ne saçma bi kafa yapısıdır , ne kadar düşük seviye bi adminlik ve bilgisizliktir . ben 7 -8 saat bekleyip atack sc alıcam ama diğer joblar belki bir item almış olacaklar pusdan , bu sw nin olayı belli adminler pk atıcak serverda ama bi bakmışsın tüm itemleri hazır etmişler . bi cacık olmaz bu sw den. kafa yapısına bak pk serverinde 7 - 8 saat kc biriktirip atack sc alınıcak vayy bee :D

atack sc konusunda komik bi yoruma şait oldum kısaca bu sw warriorlar oynamamalı . ne demek ya 7 - 8 saat kc biriktir atack sc al , bu ne saçma bi kafa yapısıdır , ne kadar düşük seviye bi adminlik ve bilgisizliktir . ben 7 -8 saat bekleyip atack sc alıcam ama diğer joblar belki bir item almış olacaklar pusdan , bu sw nin olayı belli adminler pk atıcak serverda ama bi bakmışsın tüm itemleri hazır etmişler . bi cacık olmaz bu sw den. kafa yapısına bak pk serverinde 7 - 8 saat kc biriktirip atack sc alınıcak vayy bee :D

3 defa yorum atmıssın isteyen istedini oynar aq senen bi cacık olmamış gelmişsin burda lagaluga yapıyon görelim bakalım bizde bekliyoz cacık olmassa illaki bırakırızdereyi görmeden sıçtın sıvadın sen her tarafı

adminin dediğine göre warriorlar 7 - 8 saat online kalcak kc biriktircek ve atack sc alcak
ama diğer job lar 7 - 8 saat kaldıklarında belki bir item alabilecekler pus dan
ben warrior um diye bir adım geride mi başlicam yani
bu sw den bi cacık olmaz kolay gelsin size

Değerli myko severler yapmış olduğunuz iyi kötü tüm yorumlar ve konumuzu okuyarak göstermiş olduğunuz ilginiz için sizlere teşekkür ederiz.

7-8 saat online kalarak elde ediceğiniz kc ile pusdan alabileceğiniz bir item yok , ayrıca yine 7-8 saat online kalarak alacağınız 96 kc ilede geride kalacağınız bir oyun tarzımız yok yani 96 kc'yi tl'ye vurduğunuzda 2 TL eder , yani ben şuana kadar 96 kc veya 2 tl ile oyunda 1-0 geride başlayan , item farkı koyan ve üstünlük sağlayan bir oyun yapısı görmedim bundan sonrada görüceğimizi sanmıyorum :)

Anlayışınız için herkeze teşekkürler..

forum.mykopk.com

www.mykopk.com

https://www.facebook.com/pages/MykoPk/231008630442899?ref=hl

+++++++++++++++ arkadaşada katılyorum oynucak yer yok zaman geçirmiş oluruz hem :)

Gereksiz yorum atarak reklam yapamazsınız ancak bizleri serverinizden soğutursunuz. Bırakın sadece oyuncular yorum atsın siz ve yandaşlarınız değil!

OneKingStand , ProPlayers üyelikleri mykopk (internationalko)dur. Kocuce. net yetkililerini göreve davet ediyorum. Daha öncede bu tür konulara aynı kişilerin farklı accontları ile cevapları silinmişti. Betada görüşmek üzere. Betada görüşmek üzere ^^

Son düzenleme:
OneKingStand , ProPlayers mykopk (internationalko) nın farklı üyelikleridir dahasıda olabilir. Ko.cucenet yetkililerini daha önce yaptığı gibi gerekeni yapmasını istiyoruz daha başka üyelikleride olabilir.

OneKingStand , ProPlayers mykopk (internationalko) nın farklı üyelikleridir dahasıda olabilir. Ko.cucenet yetkililerini daha önce yaptığı gibi gerekeni yapmasını istiyoruz daha başka üyelikleride olabilir.

sen kimin üyeliğisin acaba götünüz aşınız ayrı oynmasında durun bi yerde adam akıllı oyyalaım oskoya kimse niye bişe demiyo ibneler o götlerde killahlara destek veriyo adam restini çekiyo biriniz gıkını çıkaramıyonuz lan yavşaklar anca türkün türke gücü yetsin sizin beyninizi sikim interkoya başladık sizin yüünüzden bok oldu şimdi burayıdamı aynısını yapcanız yavşak aç ibne

MyKoPk Server yetkili arkadaşlarım. Öncelikle emeklerinizin boşa gitmesini arzu eder ve kolay gelsin dileklerimi sunuyorum...
1. si_ Serverda Assasian 70 Skill ( Bloody Beast) + Warrior 70 neden yok?
2.si_ Ctrl çalışmıyor. (Uyarı. Cogu arkadaş calışmadığını gördüğü zaman ALT F4)
3.sü_Tavsiye olarak Cz bence eski değilde yeni düşünmelisiniz. Myko deyip cıkacaksınız fakat o kadar da eskiye gitmenin bi mantığı yok.
4.sü_Hp + Mana Pot sınırsız olmalı (Bence)
5.si_ Öldüğün zaman Exp düşüyorsun tekrar kasması zor :)
Gördüklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşuzdur.. iyi çalışmalar..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt