Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
++++++++++Sevgili MykoPk sorumlusu arkadaşlarım. Öncelikle calismalarinizdan dolayi sizleri tebrik eder ve insallah ilerleyen zamanlarda da basarilarinizin devam etmesini temenni ederim. İlk olarak kulağa hos gelen bu kelimelerin sonuna kadar arkasinda durmani isterim ki cogu arkadas gbi onurunu kirletmeyesin.. 2. olasi bir hata ve user kaybi yasamaman icin bence betayi daha erken zamanda acmalisin ki soz konusu bir hata ile karsilasacak olursan duzeltmen icin sana zaman kalsin. Offical acilisinda hata olursa userin %80 i gider bunu sen daha iyi bilmelisin ve onlemini almalisin. İyi calismalar..
ozaman hiç uğraşmaya pk sw sinde char dizmek için 7 - 8 saat önce online kalacam sonra atack sc alacam ama asaslar ve mageler 7 - 8 saatte belki bir item önde olacaklar yk arkadaş kolay gelsin bi cacık olmaz bu sw den .
7-8 saat karakteriniz online kaldığında attack scrollu alacak kcyi biriktirmiş olacaksınız![]()
atack sc konusunda komik bi yoruma şait oldum kısaca bu sw warriorlar oynamamalı . ne demek ya 7 - 8 saat kc biriktir atack sc al , bu ne saçma bi kafa yapısıdır , ne kadar düşük seviye bi adminlik ve bilgisizliktir . ben 7 -8 saat bekleyip atack sc alıcam ama diğer joblar belki bir item almış olacaklar pusdan , bu sw nin olayı belli adminler pk atıcak serverda ama bi bakmışsın tüm itemleri hazır etmişler . bi cacık olmaz bu sw den. kafa yapısına bak pk serverinde 7 - 8 saat kc biriktirip atack sc alınıcak vayy bee![]()
adminin dediğine göre warriorlar 7 - 8 saat online kalcak kc biriktircek ve atack sc alcak
ama diğer job lar 7 - 8 saat kaldıklarında belki bir item alabilecekler pus dan
ben warrior um diye bir adım geride mi başlicam yani
bu sw den bi cacık olmaz kolay gelsin size
Sevgili MykoPk sorumlusu arkadaşlarım. Öncelikle calismalarinizdan dolayi sizleri tebrik eder ve insallah ilerleyen zamanlarda da basarilarinizin devam etmesini temenni ederim. İlk olarak kulağa hos gelen bu kelimelerin sonuna kadar arkasinda durmani isterim ki cogu arkadas gbi onurunu kirletmeyesin.. 2. olasi bir hata ve user kaybi yasamaman icin bence betayi daha erken zamanda acmalisin ki soz konusu bir hata ile karsilasacak olursan duzeltmen icin sana zaman kalsin. Offical acilisinda hata olursa userin %80 i gider bunu sen daha iyi bilmelisin ve onlemini almalisin. İyi calismalar..
Gereksiz yorum atarak reklam yapamazsınız ancak bizleri serverinizden soğutursunuz. Bırakın sadece oyuncular yorum atsın siz ve yandaşlarınız değil!
OneKingStand , ProPlayers mykopk (internationalko) nın farklı üyelikleridir dahasıda olabilir. Ko.cucenet yetkililerini daha önce yaptığı gibi gerekeni yapmasını istiyoruz daha başka üyelikleride olabilir.