Çeto : Baskanım iste human townun haritası
Muro : Hayrola Ceto
Ç : Baskanım np 2 turlu kasılır 1.si Buffer olcan buff ver otur 2.si Nt
M : Kes Lan ! Niye np yi Bowlda değilde Ntde kasıyoruz Ceto taktik stratejik çözumlemenı yap bakalım
Ç : Başkanım Bowl human priestler tarafndan de buff malice yiyip kayıp verme ihtimalimiz var fakat bu humanların town cok zayıf Burada kendilerini çapraz meteorlara aldığımız taktirde iyi np kasacağımıza inaniyorum
M : Bende sana İnanıyımmi ceto bilmiyorum
Ç : Hayrola baskanım clan baskanı benle ilgili birseymi dedi
M : Dedi Çeto çetinin anası morodonda doğurdu ezik geldi ezik gidecek . Olum başkan senle ilgili Niye bişe desinki sen asistmisin ?
Ç : Öle diosun oledir baskanım
M : Npyi kasabiliriz ceto priestleri ve asaslari hazırla
Ç : Baskanım bu Ntden sonra kral üstten adımızı yazarmı ?
M : Hayrola Çeto
Ç : Başkanım yıllar oldu anama pm atmayalı
M : Ozaman söyle anan kral olsun çeto o eziklerin katıldığı küçük eslant özentisi karuslarla oy versin . ''Olum Nt yapti ! akibetini Merak ediyorum olum sana sesleniyorum Çetooo 30 Taş buldum geliyom Çeto Kurban olayim Confirime Basma DiLİLİLİLİLİLİ ''
Ç : Aynen böyle yapardı Başkanım yemin ediyorum Çok duygulandım
M : Nalet olsun benim içimdeki insan sevgisine senin içindeki ana sevgisine . Dual Mage çocuğu yuru git cık lan Czden
Not :ALINTIDIR ARKADASLAR .
Muro : Hayrola Ceto
Ç : Baskanım np 2 turlu kasılır 1.si Buffer olcan buff ver otur 2.si Nt
M : Kes Lan ! Niye np yi Bowlda değilde Ntde kasıyoruz Ceto taktik stratejik çözumlemenı yap bakalım
Ç : Başkanım Bowl human priestler tarafndan de buff malice yiyip kayıp verme ihtimalimiz var fakat bu humanların town cok zayıf Burada kendilerini çapraz meteorlara aldığımız taktirde iyi np kasacağımıza inaniyorum
M : Bende sana İnanıyımmi ceto bilmiyorum
Ç : Hayrola baskanım clan baskanı benle ilgili birseymi dedi
M : Dedi Çeto çetinin anası morodonda doğurdu ezik geldi ezik gidecek . Olum başkan senle ilgili Niye bişe desinki sen asistmisin ?
Ç : Öle diosun oledir baskanım
M : Npyi kasabiliriz ceto priestleri ve asaslari hazırla
Ç : Baskanım bu Ntden sonra kral üstten adımızı yazarmı ?
M : Hayrola Çeto
Ç : Başkanım yıllar oldu anama pm atmayalı
M : Ozaman söyle anan kral olsun çeto o eziklerin katıldığı küçük eslant özentisi karuslarla oy versin . ''Olum Nt yapti ! akibetini Merak ediyorum olum sana sesleniyorum Çetooo 30 Taş buldum geliyom Çeto Kurban olayim Confirime Basma DiLİLİLİLİLİLİ ''
Ç : Aynen böyle yapardı Başkanım yemin ediyorum Çok duygulandım
M : Nalet olsun benim içimdeki insan sevgisine senin içindeki ana sevgisine . Dual Mage çocuğu yuru git cık lan Czden
Not :ALINTIDIR ARKADASLAR .