MSN'den Silindiniz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan harry_potter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H
Konu Yazar

harry_potter

Guest
MSN'den Silindiniz
Çok değer verdiğiniz birisi sizi MSN'sinden silmiş ne düşünürsünüz?

Cevap: MSN'den Silindiniz...

Mesaj atar "N'ayak?" derim...

bende onu silerim

Kimi silion lan sen derım :D şaka bi tarafa Ben de silerim ama once neden sildigini sorarım yanlıslıkla silmiş de olabilir :) Insanlık hali :D

sildiyse sorarımda engellediyse kacamaz doyasıya soverim :D

bişey yapmam ya herkesin kendi tercihi ne diyim sıkılmıştır silmek istemiştir bilemessinki yani. admaın ruh halini. ne kadar değer verirsen ver ne kadar tanırsan tanı karşındaki kişiyi sadece onun istediği kadar tanıyabilirsin...

sorarım nedenini yoksa silerim . Nedeni varsa ekler zaten bir daha .

Son düzenleme:

değerli birisi silmişse nedenini sorarım eğer sapın biri silmişse es geçerim :D

beni silen biriyle muhattap olmam sildiyse bir bildiği vardır der bende silerim ^^

bişey yapmam ya herkesin kendi tercihi ne diyim sıkılmıştır silmek istemiştir bilemessinki yani. admaın ruh halini. ne kadar değer verirsen ver ne kadar tanırsan tanı karşındaki kişiyi sadece onun istediği kadar tanıyabilirsin...

Viva Her Zamanki Oldugu Gibi Katılıyorum :D Ya Engellerse Hiç Bir Şey Yapmam Birde Şöyle Düşünün O Sizi Engelledi Eger Değer Verdigi Biri İseniz Zaten Kendisi Gelir Biraz Sabredin naz Yapın :haha: Egerki Gelmedi Sizden Sıkılıyordur Demekki Oldugu Gibi Devam Edin Belki Birgün Özler :D

beni silen biriyle muhattap olmam sildiyse bir bildiği vardır der bende silerim ^^

:haha::haha:hehehe :D

Muhattap Olmuyorsun Adamın Bildiği Var Sildi Sonra Açıklama Yapıcak Yapamadan Sen Siliyorsun :D

Son düzenleme:

Viva Her Zamanki Oldugu Gibi Katılıyorum :D Ya Engellerse Hiç Bir Şey Yapmam Birde Şöyle Düşünün O Sizi Engelledi Eger Değer Verdigi Biri İseniz Zaten Kendisi Gelir Biraz Sabredin naz Yapın :haha: Egerki Gelmedi Sizden Sıkılıyordur Demekki Oldugu Gibi Devam Edin Belki Birgün Özler :D

:haha::haha:hehehe :D

Muhattap Olmuyorsun Adamın Bildiği Var Sildi Sonra Açıklama Yapıcak Yapamadan Sen Siliyorsun :D

onlamı uraşcam önce açıklasın sonra silsin :D

Geri
Üst Alt