MrSpawn V1│2021 Server Files Exe'leri İle Beraber│V29 SOACS│EBENZER KAPATMA OLAYI FİX

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Homek0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Homek0

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
119
1
Selamun Aleyküm:sakalli:

Özellikleri :
* Level sınırı 83'tür.(USKO Still)
* SQL Attack Fix.
* Merchant Bu Fix.
* C++ ile kodlanmı?tır.
* Server filesler ile knight online client arasında ?ifreli ?ekilde paketle?me vardır. (Port & versiyon bulunsa bile giri? yapılmaz)
* Tek defa trade atılır.(Reloq attıktan sonra bir daha atabilirsiniz,buda çıkabilir & çıkmı? trade dupelerin sonudur)
* PUS dupe fix.
* Her 10 saniyede bir aktif hile kontrol sistemi vardır.
* Cheat engine fix.
* NPT Zorla?tırıldı.(En Fazla 51 Np Satın Alabilirsiniz.)
* PWKoxp tüm verisyonlar fix. (v9'da dahil)
* PWKoxp v7.5 açabilirsiniz ama tıkladı?ınızda wallhack vs. çalı?mayacaktır
* Stat edit bugu fix.
* Seri skill fix. (Tamamiyle skill tbl'lerini özel korur.Tüm skiller eklidir)
* CZ'de sorunsuz np gider.
* Sava?lar'da sorunsuz np gider.
* Bifrost'ta sorun çıkarmaz (NP Gidiyor)
* Hile koruma sistemi aslında PK serverlar için adapte edilmi?tir.
* Bir çe?it özel launcher yardımı ile oyuna ba?lanılabilir.
* Maradon party bug fix.
* MYKO hack fix.
* Memory hacking koruması
* Np edit & bug fix.
* Exp edit & bug fix.
* Select karakter kapalıdır.
* Dı?arıdan programlar ile notice & komut atılması fix.,

ExServer [ALINTI KO-CÜCE'DE PAYLAŞAYIM DEDİM:-::-:

DOSYALARLAR SS

DOSYA SETUP ŞEKLİNDEDİR

SS

Bazı Şerefsiz'Ler Kendilerini İnsan sana Zavallılar Konuyu Kirletmiştir Link Kardırıldı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: MrSpawn V1│2021 Server Files Exe'leri İle Beraber│V29 SOACS│EBENZER KAPATMA OL

İyi Çalısmalar İyi Geceler

Cevap: MrSpawn V1│2021 Server Files Exe'leri İle Beraber│V29 SOACS│EBENZER KAPATMA OL

Şu Linkleri Düzenle

Server Dosyalar H3PG3L'E Ait Değil mi ? hö

virüs var ya :S

v29 bekliyodum bende ama virüs var exelermi virüslü acaba

hemde bu v29 deil v7 bu ne adamsınız ya

Nerden Bilon V7 Oldunu Ben GÖrdüm KUllandım V29

Saygısız herifler Bi Tşk Eder Emeğe Saygı Gösterin V7 Diosanda bi SAygı göster Emeğine Sağlık Der insna Ne bicim İnsasınız Siz Ya hem Hazırna konuyorsunuz hemde böle yapıorsunuz :@

Saygısız herifler Bi Tşk Eder Emeğe Saygı Gösterin V7 Diosanda bi SAygı göster Emeğine Sağlık Der insna Ne bicim İnsasınız Siz Ya hem Hazırna konuyorsunuz hemde böle yapıorsunuz :@

ya gözün görmüyo yada bişeden çakmıyon bende v9 da var v7 de var hepsini tek tek kullandım banamı öğretcen indir görürsün, bide benle adam gibi konuş ne biçim insansınız filan

Linki Kaldırıyorum Daha Paylaşım Yok Para İle Alın'da Aklınız Başına Gelsin Ayrıca Virüs Diyorsunuz Lisanslı V29 'dada virüs Gözüküyor

iyi Huylu Zararı Yok

Pressimet Tşk Kardesım

mr spawn paylasım ıcın eyw
ama hidetoolz ile hile açılıyor.. butun guvenlik ststemlerınde acılıor soacs ve x-skıp hariç

iylik yaramaz kardes bunlara bos ver para ıle alsınlar !

Şerefsiz Emeğe Saygı Düşmanı Varlıklar!.
İnsan Bi Teşekkür Eder.
Ömründe VisuaL'de Saat Yazmışmısın ki Saocs'da Virüsü Kusur Zannediyosun Be Hey CahiL ?

siqtir lan v29 muş ** kavatı

Güzel bi şekilde yapmışın alıntımı bilmem ama Bence link Tekrar koyabilirsin Hakkını yiyenleri boşver kardeşim sen.Değerini bilenler için link koyarmsın ?

MrSpawn'ı Tanıyorum. İyi Bir İnsan Ve Bugune Kadar Hic Bir Gereksiz Paylasımda.Bulunmadı İnsan Gibi Yorum Yapmayı Öğrenin !. Ortada Bir Emek Söz Konusu Ha Kötüdür Kullanmazsınız Ama Adam Sizin İçin Uğraşıyor Gidip Parayla Falan Satmıyor :) Bir Teşekkür Etseniz !

ben link kaldırıldıgından sonra gördüm indiremedim bu konuyu yinede bir şeyler yapıp ugraştıgın için teşekkürler kardeşim!!!

Kes Sesini S i K e r i m ananı İPnein evladı

Link Plz link ver lutfen

Geri
Üst Alt