MKcellat & AKI Perfect [F]orgotten [F]rontiers Skin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: MKcellat & AKI Perfect [F]orgotten [F]rontiers Skin

okadar şahaneki sana anlatamam sen bir mucitsin canım abim

Öncelikle Güzel Skin, tebrik Ederim.. Gözüme bi kac sey carptı, onları paylaşayım dedim..

Şu İnn'i Açtığımda nedense hep o karedeki şeyin sayısı kayboluyor? Bu bayadır gozume carpıyordu..

Birde şu Krallıklar için oy verirken bu sekilde oluyor yani arka planı yok yazının. Gozume garip geldi baya.. Onun dısında gayet guzel skin..

Party Bugu Var Hocam Partyden CIkıLmıyor :S

nerye atıcaz bnları ?

guzel çalışma tebrik ederim...

bir yerden çalınmış içerisinde baska yerin reklamı var... okuyun.txt de yazıo :)) yazık harbiden..

bir yerden çalınmış içerisinde baska yerin reklamı var... okuyun.txt de yazıo :)) yazık harbiden..

Saf derler ya hani :) Lan olum sen saf mısın yoksa taklit mi yapıyorsun? Başka nerde gordun? O arada karışmış dosyaların içine.Kendin bi bok bildigin yok bari bilenlere laf etme :sakalli:

paylasım icin tesekkurler yanlız bir kaç istekte ben belirtiyim..

1. skill bar üstündeki sayılar yani F1 F2 F3 basıldıgında sadece 1 yazısı sabit kalıyor...

2. yine skill bar'da skill kondugunda sayıların üstte kalması...

3. aşşagıdaki resimde bakın 1280x1024 çözünürlükte skin alt panelde sağ ve soldaki boşluklar.

(boşlugu silin) http ://i40.tinypic.com/eumtt2.jpg

bunlar exe'ile alakalı sanırım fakat 1 pwp server resminde bunları görmüştüm.. oyüzden imkansız deil herhalde..

Son düzenleme:

Cellat ve AkI süpersiniz elinize sağlık.

eyw saolasında emeklerin ellerine saglık o isim lw degişme fln wurucudan mı alıntı yaptın ?..

Ellerine sağlık kardeş... Fakat 1 sorun Olucak Bu Sağ Alt Taraftaki İnformation Kutusu usko tarzı olmuyor mu yukarı kalkması ve şeffaf olması...

Ellerine sağlık kardeş... Fakat 1 sorun Olucak Bu Sağ Alt Taraftaki İnformation Kutusu usko tarzı olmuyor mu yukarı kalkması ve şeffaf olması...

yok o exe ile alakalı :D

unicorn clientini kullanırken gelmiş o ayrıca unicornu bulup sordurtma bana tamamen bizim emgimiz bu

eyw saolasında emeklerin ellerine saglık o isim lw degişme fln wurucudan mı alıntı yaptın ?..

alıntı derken ''direk wurucunun skini kırıp editledinmi?'' diosan hayır..

mkcellat skin güzelde sag üst köşede premium bar warya onu chatleri kapatınca kayboldunu biliyosundur heralde dicem oki onu chata deyilde hp bara sabitlesen daha güzel olmazmı ? ayrıca permanentden yazdımız orda gözükmese çünki oraya bişi sıgmıyo onu resim olarak Gold Premium yada Platinium Premium yazsan permanent noticeside alttaki charde kalsa bide sol chat özellik bakımından wrc fire drake skin 3 deki gibi olsa uzun olsa yazdıgımız yazılarda aynen ordaki gibi uzun olsa ama ortası sendeki gibi bugsuz kalsa :) güzel olur bide özelden msn verirsen sana .ok ufak bi soru sorucam bende bu işe girmek istiyorumda bi projem war takıldım bi yer war onu sana sorucam ama gerçekden ufak bir soru :)

mkcellat skin güzelde sag üst köşede premium bar warya onu chatleri kapatınca kayboldunu biliyosundur heralde dicem oki onu chata deyilde hp bara sabitlesen daha güzel olmazmı ? ayrıca permanentden yazdımız orda gözükmese çünki oraya bişi sıgmıyo onu resim olarak Gold Premium yada Platinium Premium yazsan permanent noticeside alttaki charde kalsa bide sol chat özellik bakımından wrc fire drake skin 3 deki gibi olsa uzun olsa yazdıgımız yazılarda aynen ordaki gibi uzun olsa ama ortası sendeki gibi bugsuz kalsa :) güzel olur bide özelden msn verirsen sana .ok ufak bi soru sorucam bende bu işe girmek istiyorumda bi projem war takıldım bi yer war onu sana sorucam ama gerçekden ufak bir soru :)

msn profilde vardı galba he bi de sağ chati uzatırsak orta die biyer kalmazki bugsuz olacak :) ayrıca chati uzatıcak patchide var paylaştım...

sağol güzelmiş ...

Geri
Üst Alt