MKcellat & AkI [F]orgotten [F]rontiers [S]kin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TheReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: MKcellat & AkI [F]orgotten [F]rontiers kin

eksiklikle alakası yok şimdi anlatması uzun sürer sen indir bi daha yap çünkü çok kişi indirdigine göre (2 linki baz alıyorum :D) bi tek sen diosan sorunun sende olmasıda muhtemeldir...

Gerçektende size bu yakısırdı 4/4lük bi paylasım olmus skin gerçekten çok güzel

Teşekkürler :) buff ac gibi sc lerin dakikasını okuyamayanlar varmış :)

Tekrar Denedim Olmadı Daha Sonra Myko UI_Us Attım Daha Sonra Sizin FireDrakeSkin'i Attım Oldu Bu Sefer Ellerinize Sağlık (:

Yeni Paylasıcaqım Client'de Bu Skin'i KullanabiliRm (:
Teşekkürler.

Son düzenleme:

osmanx in paylaşmasını bekliyordum ama istersen, server ın varsa bi tane ayarlarım exe.
teşekkürler :)
Serverım yok da osmanx paylaşsa güzel olur herkes için fix bir exe.Olmadı bi daha konuşabilirsen belki sen paylaşabilirsin bizimle bekliyorum (:

Serverım yok da osmanx paylaşsa güzel olur herkes için fix bir exe.Olmadı bi daha konuşabilirsen belki sen paylaşabilirsin bizimle bekliyorum (:

Osmanx i bikaç gündür görmüyorum ama neyse. Bu akşam bi exe ayarlayıp paylaşırım :)

Son düzenleme:

Bir iki bug tespit ettim en kısa zamanda düzeltiriz

bide reb vs gibi seyler olsa usko offmode durumuna geccek :D saolasın emeğine sağlık wurucu dan sonra buda damga vurucaktır kesin bu daha manyak :D

sağol kardeşim çalışmalarının ve paylaşımlarının devamını diliyorum...

Yorumlar için saolun :)

Ya usko gate leri eklemeyi unuttum ve 5 6 dosya bug lı

Son düzenleme:

Way Mk aşmışsın sen bayağı hee :)
Oyunu bıraktım böyle görüntüler görünce geri dönesim geliyo :p

Fix halini ne zmn paylaşacaksınz? Party bar buglu ve yuksek cozunurlukte chat alanı cok ufak duruyor :S Onu uzatıyorsanz cok guzel olr.Ztn bugsuz yer dediginz yerede fareyle kimsnin tıklayacagı yok.Bu sekilde yazılar okunmuyor resmen cok ufak :S

Fix halini ne zmn paylaşacaksınz? Party bar buglu ve yuksek cozunurlukte chat alanı cok ufak duruyor :S Onu uzatıyorsanz cok guzel olr.Ztn bugsuz yer dediginz yerede fareyle kimsnin tıklayacagı yok.Bu sekilde yazılar okunmuyor resmen cok ufak :S

en son yaptıgımmızdada çok büyüktü uskoya gir uskodada o çözünürlükte chat boyutları aynı uskonun 1453 uiflerini kırarak baktık kesinlikle uskodru değişmeyecek ayrıca fixli hali şu an elimde var ama kontrol etmeye zamanım yok eksiksiz olsun diye uğraşıyoruz bu arada eski party bara döncez...

Geri
Üst Alt