Milli Egitme Benden Şok Darbe | E-Okul Paneli Kırdım :) Fotograflı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jokker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Jokker

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
423
13
merhaba arkadaşlar kimse alıntııdır vs. demesin , google araştırıp bakabilirsiniz e-okul kırılmışmı diye kırılmamıştır ilk defa ben kırdım bu esnada Extreme ile konuştugum icin ilk ko-cuce vercem.Zaten pek paylaşmıyacagım başımız belaya girmesin zaten haftada bir kere güncellenmektedir kapanır.

Henüz 3.sınıfa kadar gelebildim , bunun nedeni tek hocalı sınıflar :D sonrası icin ugraşıyorum , neyse fotografı veriyim fotografta ogretmen adı yoktur , okul adı vs. ogrenci soyisimleri silinmiş , linkten anlıyabilirsiniz :o:

İnanmayanlar icin ismimi yazdım napiyim daha gelin bizim eve :)

İletisim # [email protected]

Joker
1sBack #

Son düzenleme:
Cevap: Milli Egitme Benden Şok Darbe | E-Okul Paneli Kırdım :) Fotograflı

wayy :D notları yükseltt :D plssssss :D

bende lise 3'e geccem ugraşıyorum liseler icin kardeşim :o: ama o kadar kolay birşey olsa keşke :(

gönül isterdi benimkinede el at demek ama 5 yıl önce yoktu :D

E-okul ile Derdim Yok Valla Orada Not Düzelsede Karnede Düzelmicek Onun İçin Ugrasmaya Degmez

Pff, çocuksun daha : ) Bi hocanın şifresini öğrenmişsin yada müdür , müdür yrd cısının..

Pff, çocuksun daha : ) Bi hocanın şifresini öğrenmişsin yada müdür , müdür yrd cısının..

Yeter ama 4Lord kendini ne sanıyorsun ? Cokmu adamsın sen ? Yaşımı bilmiyorken serverım varken yalvarıyordu , yaşımı sordu 16 dedim engelledi , sen once seviyeni yükselt ahbap :) Emin ol bu yaşımda senden cok daha ileri zekalıyım ve yapabiliyorsan yap.

notların hepsı 100:)
ve ders Beden Egıtımı.....
Beden egıtımı hocasının sıfresını ogrenmıs gıbısın....
Bende ıstesem okuldakı pc ogretmenının sıfresını alırdım.... ama degmıyen bır ders ıcın oldugundan ugrasmadım......

Yeter ama 4Lord kendini ne sanıyorsun ? Cokmu adamsın sen ? Yaşımı bilmiyorken serverım varken yalvarıyordu , yaşımı sordu 16 dedim engelledi , sen once seviyeni yükselt ahbap :) Emin ol bu yaşımda senden cok daha ileri zekalıyım ve yapabiliyorsan yap.

merak etme o msn hackeri zanediyor kendini :D :)

Böyle şeylerle anca kendinizi kandırırsınız. Burda düzelttin ailene ''bak baba notlarım süper'' gibi şeyler söyleyerek onu kandırdın ama karnede bu böyle olacak mı? Olacağı varsa bırakın olsun kendinizi veya başkalarını kandırma değmez ;)

müdür falan vermiştir id pw devamsızlıklarını gir diye öğrencilerin, girersin aha hackledim diye ayrıca saçma bir konu olmuş tebrikler...

gov.tr sitesi uzman hacklerler tarafından zor hackleniyor. ve ayrıcada e-okulda müdür vs.. şifresi ile girmişsin. sitenin panelini kırsan adres çubuğunda exploit olurdu bu ne diye sorma dahada yalanı ortaya çıkarma.aspx açıklarını çıkartan bir sürü exploit var.siteyi hack ile değil normal yoldan girmişsin.yediricek başka birini bul ben inanmam :sakalli:

ByKaraer , 4Lord , Horozory , 1Turk sizler inanmayanlarsanız , biri demiş sadece beden egitimi hoca şifresini almış , oburu demiş müdür vermiş :o: Cok biliyorsunuz siz . Aşagıda vericegim adresi ekleyin okulu , sınıfı , dersi , ogretmeni degiştiriyim başka okul , sınıf , ders , ogretmen yapiyim ve fotografını yolliyim.4Lord Kendini ne sanıyor bilemem ama adam olmadıgını bilirim.Bu zamana kadar ko-cuce üzerinde hic bir kimseye hakaret etmemiştim , laflarıma dikkat etmiştim.Ancak 4Lord gibi adam olmayanlar insanları tahrik etmektedir.Burası ko-cuce degil başka bir forum olsa şimdiye kadar bildigim küfürleri soylerdim 4Lorda.Bu belki seviyemi onun seviyesine indirirdi ancak kendisi üst düzey konuşmalardan anlamadıgı icin zorunda hissettim kendimi.

Adresi unutmuşum afedersiniz ; [email protected]

Son düzenleme:

Allah'tan bizim zamanımızda yoktu böyle e-karne felan :D

Abi 8. sınıflara kadar gelme dileği ile :)

Emir, hackerim demedim, sadece dondururum dedim.. O da herkes de var ama bilen biliyor gerek şaka programı gerek değil, kullanan kişiye bağlı.. O program benim için bir şaka programıydı.. Ve sanada gülerek anlatmıştım.. Format attım, atmasaydım pc ye logları koyardım buraya.. Herneyse gelelim Jokker' e ( dr.sayko ) yahu, orada burada yok bu benim kankam, yok istesem 2 dk da hackletirim seni gibi bir hava alıyorsun.. Haa, direk söylüyorsun demiyorum. Ortada bir dolaylama var.. Valla, ben bu forumda senden başka bana hakaret eden insan görmedim.. Ha sen insanmısın evet.. Şimdi senin gibi dolaylı şekilde hakaret mi edeceğim ? -Hayır.. Herneyse konuya dönelim..

Okul kapandı bir işe yaramaz.. :D

Yeter ama 4Lord kendini ne sanıyorsun ? Cokmu adamsın sen ? Yaşımı bilmiyorken serverım varken yalvarıyordu , yaşımı sordu 16 dedim engelledi , sen once seviyeni yükselt ahbap Emin ol bu yaşımda senden cok daha ileri zekalıyım ve yapabiliyorsan yap.

Sana şu kadar diyorum;

" SANA NE ZAMAN YALVARDIM VE NE DİYE YALVARDIM MSN LOGLARINI KOY ELİNE ÖPEYİM.. VE, SERVERININ EBENEZERI 4 E KADAR SAYIYORDU.. YALVARAN SENDİN.. YARIM SAATTİR İŞİM VAR DİYORUM HABİRE BİRŞEYLER YAZIYORSUN.. HERNEYSE DEDİĞİM GİBİ AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR AMA SENİN YAŞTAKİ AKIL BAŞTA YOK.. "

" ... " yazanları söylemek isterdim ama söylemeyim.. Aklımdan geçen düşünceler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt