Mastürbasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H£L¥uM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Mastürbasyon

31 yüzünden ölen kişi çok, bir arkadaşım var 31 çekmekten kilo alamıyor.. Yani zararlı bişey ama gerektiği yerde yapılmalı tabiki.. Bunu yapmayanlar genelde ayda bir yatağı batırırlar.. Bana hiç nasip olmadı o olay iğrençtir heralde ıyy :D:D
Ben 2 hafta yapmamıstm.Ve rüyamda ilişkiye girdm ve o zevki aldım :DSonra boşalınca uyandım bi baktm yapış yapış altım :)

Masturbasyon Kilo mu Verdirio höhö Ondan Kilo Almıom Demekki :D:D:D

Abaza Cüceler:)

Tövbe Tövbe...
Konu güzelmiş...

çavuşu tokatlamak*

KO dilinde ;

Penis of <selfname> e upgrade yapmak :D

KO dilinde ;

Son düzenleme:

KO dilinde ;

KO dilinde ;

Egerki sabun şampuan vb. kayganlaştırıcı kullanırsanızda trina ile basmış olursunuz çunkü daha rahat upgrade olur
Eger iteminiz( Penis Of <Selfname>) yanar ise Haydar Dümene TİCKET atıp bilgi alabilirsiniz..

Egerki sabun şampuan vb. kayganlaştırıcı kullanırsanızda trina ile basmış olursunuz çunkü daha rahat upgrade olur
Eger iteminiz( Penis Of <Selfname>) yanar ise Haydar Dümene TİCKET atıp bilgi alabilirsiniz..

Zuhah koptum la:D

spor salonuna boşuna para veriyom o zaman bundan sonra spor günde 4 saat spor yapıyosam mastürbasyona harcıcam o saatleri hem evde hemde fazla kalori :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

forumun en çok ilgi gören sözlük kısmı heralde:D

Çok çeşitli yolları vardır sokcak delik ararsın :D

Bizim forumda nekadar abaza varmışta haberimiz yokmuş. Bunların çoğuda yetkili kişiler. :D (Kerem üstüne alınma senin yerin ayrı sen yılın abazasısın)

bazılarımız dana eti kuş başı gibi yumuşak etler üzerinde denemeler yapmış olabilirler çünki sokucak değdirecek bir şey arıyorsunuz bu arada sabun yanma yapıyor :D

Geri
Üst Alt