Konu Yazar ultraslan5 Member Eki 35 0 27 Nis 2009 #1 Arkadaşlar lütfen yardım maradonda doğunca maradona gecince hata veriyor donuyor oyun ctrl alt+ del yaparak solladırıyorum sorunu çözene +r3p
Arkadaşlar lütfen yardım maradonda doğunca maradona gecince hata veriyor donuyor oyun ctrl alt+ del yaparak solladırıyorum sorunu çözene +r3p
L leyli_emre Member Eki 52 0 27 Nis 2009 #2 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum map dosyarını kontrol et server inilerine bak
F frmer933 Member Ara 288 2 27 Nis 2009 #3 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum yoq bu arkadaş başkasının kurduğu servere girmeye çalışıyo heralde sağlam Zones indir kardş
Cevap: Maradona gecince hata alıyorum yoq bu arkadaş başkasının kurduğu servere girmeye çalışıyo heralde sağlam Zones indir kardş
Konu Yazar ultraslan5 Member Eki 35 0 28 Nis 2009 #4 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum map dosyasına bakabilirim doğru söyledin sağol
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 28 Nis 2009 #5 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum Zones dosyası deqiş oLmadı eyer oynadıqın server 13xx 15xx se 1299 cek patch i bida Laucerden bıda cek patchLeri
Cevap: Maradona gecince hata alıyorum Zones dosyası deqiş oLmadı eyer oynadıqın server 13xx 15xx se 1299 cek patch i bida Laucerden bıda cek patchLeri
Konu Yazar ultraslan5 Member Eki 35 0 28 Nis 2009 #6 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum öyle yapıyom ztn ama kodalı yazıyo cok
S sefa55 New Member May 1 0 4 Haz 2009 #7 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum Ya maradonda zones hatası weriyor bi link werinde ayarlim :S
7 7edi New Member Haz 20 0 5 Haz 2009 #8 Cevap: Maradona gecince hata alıyorum ayı sorun bendede war hata wermıor sadece pc dnyor ctrl+al+delete qörew sonladır yaporum...
Cevap: Maradona gecince hata alıyorum ayı sorun bendede war hata wermıor sadece pc dnyor ctrl+al+delete qörew sonladır yaporum...