beyler ben matematik performans ödevini bi türlü bulamadım gün geldi veremedim 1 hafta geçti hoca yarın sabah getirmemi istedi bütün gün aradım bulamadım bu sitedekiler hep yardım ediyo die buraya konu açam dedim
8. Matematik performans ödevi
1:Ondalık açılım hakkında bilgi ver
2
evirli ondalık açılımlar hakkında bilgi ver örnek yap
3
ndalık açılımlar ile irrasyonel sayılar arasındaki bağlantıyı vurgulamalı ve irrasyonel sayılara örnekler ver
4
i sayısının ne manaya geldigini açıklamalı ve degerinin yaklaşık ne oldugunu bulmalısın
Ben 4. ve 2. yi buldum bu ödevi yapan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin
beyler ben matematik performans ödevini bi türlü bulamadım gün geldi veremedim 1 hafta geçti hoca yarın sabah getirmemi istedi bütün gün aradım bulamadım bu sitedekiler hep yardım ediyo die buraya konu açam dedim
2.Devirli ondalık açılımlar hakkında bilgi ver örnek yap
3.Ondalık açılımlar ile irrasyonel sayılar arasındaki bağlantıyı vurgulamalı ve irrasyonel sayılara örnekler ver
4.pi sayısının ne manaya geldigini açıklamalı ve degerinin yaklaşık ne oldugunu bulmalısın
2
3
4
2.Devirli ondalık açılımlar hakkında bilgi ver örnek yap
3.Ondalık açılımlar ile irrasyonel sayılar arasındaki bağlantıyı vurgulamalı ve irrasyonel sayılara örnekler ver
4.pi sayısının ne manaya geldigini açıklamalı ve degerinin yaklaşık ne oldugunu bulmalısın
Son düzenleme: