2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!
Bişey Degil.İsmim Tamer Degil SametTeşekkurler tamer lazımdı
// Ebenezer
- Trina Fix.
- Trade Fix.
- Saldırı Fix.
- NP Bug Fix.
- 255 Stat Fix.
- Lotto Fix.
- Merchant Hack Fix.
- Maradonda Party Fix.
- Saldırı Fix. (Ko Crash / Ko Server Killer / Anti Rus)
- İcinde 4 Adet Ebenezer Bulunmaktadır.(83 - 80 - 62 - 47 Level Ebenezerleri )
- Not Kullanidigim Ebenezer Nero'nun Ebenezeridir.
- Port ve Version Farklıdır Nero'nunkinden. İcindeki Oku.txt'nin icine Sadece Ebezer Portunu yazdim..Ebenezerler Packlidir.Version'u Solemiyorum Bazi Cakallar Client Editor ile Exe yi Version ve Port'a Gore Editliyorlar..
- Ve Son Olarakda Fake Port Gosteren Firewall Kullanmanizi Tavsiye Ederim..Version Bulucu ile Bilgileri Felan almamalari icin..
// Exe
- MYKO Fix.
- PW Koxp Fix.
- PUS Kapalı.
- Trade Kapali
- Pw Koxp Calistirmalari icin Exe'nin adini Dogru Yazmalari Lasimki Oda biraz Zor BOsluk Olarak Gozukur Ama bosluk Degil Ordakiler
- Exe Kırılmaz Piyasada Unpacker yok.Exe'nin Kıracak Baba Yigidin Cok İyi Sekilde OllyDebug Bilgisi Olmasi Lasim yoksa Kırılmaz.Unpack Programlarıyla Unpack Edilmeye calistiginda Hata verir.Hex Editor İle Acilmaz.
- Ebenezer icin Nero'ya Tessekkurler.. Dosyayi İndirenler 1 Tessekkur Etmeniz Yeterli Etmiyenlerin Serverlari Çöker İnş
Download Link'i : rapidshare.com/files/267123314/LarqeShield_Game_Guard_V1.rar
yaw usta tesekkur ederımde"sezers123" arkadasım sen ne dıyon ya bebemısınız nesınız kırdıktan sonra gel bu adamın paylasımına yorum yap ha sen daha ıyısını mı yapcan sen koy ozamanda gorelım adam kırılmasını önleyebıldıgı kadar önlemıs bellı ımkansız dıye bırsey yoktur tabıkı kırılır ama sen once konusmasını öğren velet olmayın konu acan adama saygısızlık yapcagına tesekkur et hırbo bunu kotuluceksen senın daha ıyısını yapıp paylasman lazım oda yok allah kahretsın sızı emı ne dıyım daha kufur etsem gene anlamazsın dingilsın cunku sızın yuzunuzden paylasım yapan kalmıcak
Kusura bakma Ama . o Game Klasorunun Icındeki .LGu uzantılı Dosyalar Bir İşe Yaramıor.. Görüntü Diyemı Koydun![]()
Tek 1 Tbl Dosyası Var İicnde Onuda Sen Bılıorsun Söylemıem..
Packerinde Kod Karıştırıcı :^^:
Güzel Birşey.. Tbl leri Biraz daha engellesen iyi olurudu..
geç kırılması dilegiyle..
teşekkürler.
LGS UZantılı Dosyalarda TblSonlarındakı Sayilara Bakarsan Hangi tbl Olduklarını anlarsin
![]()
1. bnle laf yarışına giriceksen biraz bilgi edin..
2. dosya uzantısını değiştirmek için butun datanın .tbl lerını degistirmen gerekıor..
3. nedense o LGS mıdır nedır uzantıları silince exe oyuna giriyor :^^:
4. bir res hackle bir show string editorle olucak iş deil bunlarff:
5. bnce kullanan kullansın burada daha cok rezil olmyalım dimi Hönk
Madem Okadar iyisin Adam Akıllı AntiCheat Yapta Kırmasinlar AntiCheatlerini..Neyse Uzatma...
emeğe saygısı olmuyanlara neden yapayımki![]()
emeğe saygısı olmuyanlara neden yapayımki![]()
Sen Yap Ben Kırarıim Exe'yiMalum foruma Gırdıysen Gormussundur Orda...
Kimsenin İhtiyaci Yok Boyle Bir Konuya Konuyu Silin....Artik Ugrasmam Diodum crack isiyle Ama Neyse Tekrar Exe Crack İle Ugrasicam Malum Forum...k o 4 h a c k.Com.....
Banlarlarsada Banlarlar Artik Cokta .......
İşte Sende Biliyorsun Yapildiginda Kırılacagini..O Yüzden Niye Ugrasican dimi....Kendinde Biliyorsunki Kırılmicak bir AntiCheat Yapamicani![]()
ahaha konu tarihine bak imzemdan kaldırmaya üşenıorm..
on un v11 i cıktı fakat v3 ten sonrasını paylaşmadım
hadi güle güle..
Tabi Sende Haklısın...Paylasinca Kırıyorlar Hemen..Napican Paylaşipta Turşusunu kurarsın![]()
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!