MYKO Lainko - Absonia 1299 New Myko Server! || OFFİCİAL OPEN 15.01.2021 ||

CoderXig3NoN

Member
Katılım
26 Ağu 2015
Mesajlar
398
Reaction score
3
Puanları
18
a2ddP7.png



Not: Client'de exe paylaşılmadı!
Patch ile eklenecek!!


qPjbJD.png



Chaos Stone

Border Defance War
Forgetten Temple
B-Frost
Lunar War
Quest System
Cursed Santa
%100 e varan Exp Event
Casttle Siege War
KC system
Seal / Unseal
Nation Transfer
Job Change
Gm Kill Event
-Chaos Stone : CZ'de bulunuyor. Kesildiği takdirde etrafına çeşitli bosslar atmaktadır.Resspawn olma süresi 120 dakikadır.

-Forgetten Temple : 60-70 leveller arası giriş olup ödül olarak mavi kutu verilecektir.Ancak offical acılıstan 1 ay sonra aktif hale gelecek.

-B-Frost : Cz bowlda bulunan monument'in kesilmesi ile başlar. Hangi ırk tarafından kesildi ise kapıları ona açılır.Kesildikten 1 saat sonra karşı ırk da girişini yapabilir.Toplam açık kalma süresi 2 saat.

-Quest System : Mob'ları öldürdükten sonra sağ alt tarafta 50/1 şeklinde saymaya devam edecek. Belirli leveller arasında kasmayı ve cz'deki slot basma zevkini yaşatmak için 50/60 level 60/70 level arası görevler eklenmiştir.

-Cursed Santa : Oyuncuların kasmalarına yarımdcı olması amaçlı ve oyunu canlandırma açısından her akşam 8 ve 12 arası belirli saatlerde aktif olacaktır.

-Exp event : Belirli günlerde Exp event aktif hale gelip %100 e kadar artış göstericektir.

-Castle Siege War : Delos hazinesini ele geçirebilir Moradonda NPC üzerinden yapılan alışverişin %10 vergisini clanınıza kazandırabilirsiniz ve kazanan ırk a çeşitli ödüller verilecektir.

-KC System : Sadece pus üzerinden alım olacaktır. Kesinlikle gb ve item satışı olmayacaktır.Kc sistemi ile oyun içerisi alışverişinizi kolaylaştıracak ve aldığınız kcler ile scroll, trina, premium vb pus itemleri alışverişi pus üzerinden yapabileceksiniz.

-Seal/Unseal : Panel üzerinden tüm kullanıcılarımız itemlerini ücretsiz kilitleyip hesabını güvende tutabilecektir.

-Nation Transfer : Irk değiştirmek isteyen kullanıcılarımız panel üzerinden belirli bir sayıya kadar Irk değişimi yapabilecektir.

-Job Chane : Panel üzerinden isteyen kullanıcılarımız belirlenen KC karşılığında panel üzerinden Job değişimi yapabileceklerdir.

-Gm Kill Event: Her hafta belirli günler de Gm kill event olup. Kesen kişilere özel hediye ve Önce kesen ırk'a exp event hediye edilecektir.


DROP LİSTESİ :

Orjinal myko drop olacak.

Stone golem ve ailesi : chitin, ib, cleaver, iron bow, ve high class upgrade scroll.

Troll : Glave, High class scroll

Troll Warrior : Glave, High class scroll

Troll Berserker : Glave, chitin, ib, cleaver, iron bow, ve high class upgrade scroll.

Troll Captain : Glave, chitin, ib, cleaver, iron bow, ve high class upgrade scroll.

Lamia ve ailesi : Full Plate, Cleaver, Kukry, İron CrossBow.

Blood Sekeer ve Beast : High Class upgrade scroll , 1 gold coins.

Opal, Saphyr, Crystal Tüm moblara eklenmiştir. Dragon tooth skeleton oranları fazladır.

Kecoon ve ailesi : kekuri ring ÇIKMAMAKTADIR.

Boss Dropları orjinal halindedir. Chaos Stone boss'ları dropları azaltılmıştır.


92gQm3.png
MLoQAg.jpg

a2dvrQ.png




UPGRADE Yapmak Sanattır.

a2GOmz.jpg

Nr1vaa.jpg



Hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorum dediğinizi görür gibiyiz. Her zaman bu kadar şanslı olmayabilirsiniz. :)

65X3Y9.jpg

XLXOYD.jpg
 
Son düzenleme:
............................
 
Son düzenleme:
..............................
 
Son düzenleme:
.........................
 
Son düzenleme:
.........................
 
Son düzenleme:
...............................
 
Son düzenleme:
...............................
 
Son düzenleme:
................................
 
Son düzenleme:
Gm yardımı var çıkın aq arkadaşlara tanıdıklara pre veriyolar niye veriyonuz diyince yargı hakkı size düşmez diyolar hiç girmeyin zaman kaybı
 
Geri
Üst Alt