Korkusuz Database V12

Cevap: Korkusuz Database V12

korkusuz db en 31 stat bugda statduzelt producere sini ekleyim load_user_data ye exec statduzelt eklediyim halde ne otomatik relog da nede manuel elle query de exec statduzelt 'nick' yaptığım halde stat düzeltmiyor bu ne iştir anlamadım ?

olmuyor ßende oto üyelik hatası veriyor :S

ßana cvp verin neden hata verior hep db lerde hata alıyorum :S
invalid password :S

Moderatör tarafında düzenlendi:

TEssekürler

ßeyler sizde çalışıyormu tşkkür edenler ?

valla ßende çalışmıyor S:
ya ßende hata bi el atın lütfen ya :S

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkürler Bir şey ekleyeyim :)

Hacktoll_User_Log Fix By Korkusuz Kimlerin Speed Hack Açtını Görün

Ebenzerin içindeki UserActionLog.txt Zaten oyunda kim SPeed gittiyse buralara kayd ediyor :) Bilgi amaçlı hö

hack logları hack kullanıldıgı taktirde server dosyalarını kapatmıyormu ?

bifrost çıkış haricinde bütün sorunları düzelttim ben statdüzeltme relog da yoktu fix birkere ırk secme sorunu vardı oda fix Map hatası vardı ebenzer açılışta hata veriyor 101 102 103 ama sorun yok sanırım db de olan map te yok yada map te olan db de yok onun için hata veriyor ama normal çalışıyor fix oto grade yoktu oda fix

bifrost çıkış haricinde bütün sorunları düzelttim ben statdüzeltme relog da yoktu fix birkere ırk secme sorunu vardı oda fix Map hatası vardı ebenzer açılışta hata veriyor 101 102 103 ama sorun yok sanırım db de olan map te yok yada map te olan db de yok onun için hata veriyor ama normal çalışıyor fix oto grade yoktu oda fix

hepsi var sizde eksik maplar var maplarımın tamamını uplamadım uplamıcamda ko-cuce hayırlı kapanışlar

Bende indirdim sakın indirmeyin hic bir seye benzemiyorr !!! cok dandik bir db bune kesinlikle uzun durun . . .

Hitabet tarzlarınıza dikkat edin.Kimse kimseye alaycı ve hakaret edici sözler sarf edemez!

lunnarko.no-ip.biz

74 lvl charı db den silme buyrun kod

update userdata set Level = '74'

Geri
Üst Alt