Korkusuz Database V12

ßy_Korkusuz

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
1
Web sitesi
www.egeonline.org
Oto Üyelik
Oto Master
Oto Grade
Oto Np Symbol
Ally Fix Düşmüyor
Oto Krallık Seçimi Ayda 1 defa ilk 10 Clan Başkanını Otomatikmen Seçiyor
Hacktoll_User_Log Fix By Korkusuz Kimlerin Speed Hack Açtını Görün
İnventory Edit Producer By Korkusuza Ait
Irk Seçimi Fix 2de Bi Sormuyor
Estlant Slot Usko
Bifrost Giriş Çıkış
King_Prize_Event Fix
Forgetten Temple Fix
Sheller Silahlar Satıcıda
Valkire Ekli
Grygorphon Ekli
Rental Fix
Pet Sistemi Ekli Az Vuruyor
Koruyucu Guardları Kaldırdım Czde 2k Vuruyor Çok Şikayetçi Olan Vardı
Csw Fix 100% Clan Düşmüyor Pazartesi Günleri Csw Savaşı Özel Zones.tbl Editlemeniz Lazım
Czye Potçu Ekledim Human Karus Towna biri Felankor Biri Ultima Şeklinde Ama Boyutları Küçük
Moradon Combo Yaratıkları Var
Exp Görevleri Ekli Hepsi 40 Tane Harpy Tüyü İstiyor
Tüm Skiller Sorunsuz Çalışıyor 1-80
Mageler İş Görmektedir
+Monsummon Çalışmaktadır
Ncs Fix By Korkusuz Tarafından Yazılmıştır Producer Hiç Bi Sorunu Yoktur Usko Tarzı
DUPE_CHECK Vardır
Uskodaki Tüm İtemler Eklidir
Ardream Vardır Skill Kontrolü 30-60 Arası Girebilir Wariorlarda İş Görsün Diye 60 skill point Üzeri Olan Giremez Düşüyorlardı 80den Skill Kontrolü Ekledim Master Olanlarda Girebilir
Preminium Sistemi Vardır
Czde 2 tane Bifrost Giriş Vardır 1 tane Human 1 tane Karus 2 tanede Taş vardır biri karus taş biri human taş Dropları Kendiniz Eklersiniz Hangi İtemide İsticeni Siz ayarlayın 201.evt Dosyasından
Estlant 70 Yaratıkları Vardır 70 itemleri +8 Olarak Düşmektedir
Moradonda Sc Satıcısı Vardır Buff Scroll Felan Trina Felan Satıyor Atack Scrolu Koymadım Çünkü Ozman Warior ve Mageler Çok Güçlü Oluyorlar

Gerekli Dosyalar Link: RapidShare Webhosting + Webspace
KorkusuzDbV12 Link: RapidShare Webhosting + Webspace
http://rapidshare.de/files/40361192/Dragon.smd.zip.html Dragon.smd

Rar pass: ByKorkusuz

Son düzenleme:
Cevap: Korkusuz Database V12

Teşekkürler Bir şey ekleyeyim :)

Hacktoll_User_Log Fix By Korkusuz Kimlerin Speed Hack Açtını Görün

Ebenzerin içindeki UserActionLog.txt Zaten oyunda kim SPeed gittiyse buralara kayd ediyor :) Bilgi amaçlı hö

Aslında Pek Farklı Bi Db Değil Artık Bütün Dbler Böle Yani Anlatabiliyormuyum Pek Yenilik Olmadığı İçin Artık Db Yapmak Çok Da Zor Bir İş Değil

yaw rar Şifresi ney bu db nin ?

pffff

Son düzenleme:

şifremi istiyo?

böle ling koycaksanız hiç koymayın korkusuz rar şifresini koyar insan bizde indiroz denicgi<z diye

Alın RarŞİfresi Çözdüm ben : ByKorkusuz

Son düzenleme:

pardon şifre ByKorkusuz

şifremi istiyo?

böle ling koycaksanız hiç koymayın korkusuz rar şifresini koyar insan bizde indiroz denicgi<z diye

Alın RarŞİfresi Çözdüm ben : ByKorkusuz

İyi Çözmüşsün

evet öle artık database editlemekten zevk almıyorum bi kız hayatımı söndürdü bende onunkini söndürecem bu sizlere en iyi database paylaşımım olsun beni ne kadar tanırsınız bilmem eski nickimle By_Yazılımcı hakkımda kötü düşünenler alıntı yaptı düşünenler hiç umrumda değil bi noktada alıntı yapmış olabilirim ama bu databasenin benim için çok büyük değeri var ama o kız beni mafetti bende onu mafedicem onun için sizler için son database paylaşımım olsun ilerde benliğim geri dönerse eski Oğuzhan geri gelirse ozman paylaşımlarım devam edecek şu an hiç sağlıklı düşünemiyorum kim gelirse patlıyorum

Son düzenleme:

pardon şifre ByKorkusuz

İyi Çözmüşsün

evet öle artık database editlemekten zevk almıyorum bi kız hayatımı söndürdü bende onunkini söndürecem bu sizlere en iyi database paylaşımım olsun beni ne kadar tanırsınız bilmem eski nickimle By_Yazılımcı hakkımda kötü düşünenler alıntı yaptı düşünenler hiç umrumda değil bi noktada alıntı yapmış olabilirim ama bu databasenin benim için çok büyük değeri var ama o kız beni mafetti bende onu mafedicem onun için sizler için son database paylaşımım olsun ilerde benliğim geri dönerse eski Oğuzhan geri gelirse ozman paylaşımlarım devam edecek şu an hiç sağlıklı düşünemiyorum kim gelirse patlıyorum

kızlar sevilmek icindir mafedilmek icin deil :D güzel db ayrıca ellerine sağlık

wallah a ben indirdim yükledim DB Muhteşem ama bi sorun var Bi-frost a girdim dediyin gibi anhtar ekledim monumentede evt dende anahtar istemesini ayarladım buraya kadar ok bf ye girdim çıkamıyorum çıkış yok npc orda ama sağ tıklıyorum hiç bi hareket yok+ bf de ınnostes ve sundres yok nasıl ekleye bilirim yardımcı olurmusun

ai serveri acınca dragon.smd diye bir mapı görmüyor..

aynen dragon smd yi yollarsanız veri vel olur :)

Geri
Üst Alt