Komast3r Myko Database 12/04/2021 Yenilenmiştir Link :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Komast3r Myko Database

Pis çingene.Myko ile empire karıştırıyorsunuz.

Myko nedir ? Myko usko'nun kolaylaştırılmış hali olan malaysia serveriydi.ORası hiçte zor değildi.1 haftada max skeleton knight keserek 70 lv oluyordun.Dupe vardi Item yapmak kolaydı ayretten droplar da %40 civarı birşeydi.

Peki 1299 dediiğimiz şey nedir ? Buda usko nun Empire dönemi.Yani sizin myko dediğiniz ama aslında empire olan f9devil,sexmachine,000.. gibi oyuncuların oynadıgı dönemdeki versiyon.

Şimdi anladın mı şoparingam ?

Myko eskiden sizin söylediğiniz gibi değildi fakat kısa bi süre içinde kapatılacağı için exp ve drop rateleri yükselttiler. Dupe yapılmasınada sanırım bu yüzden göz yumdular..

Oradaqi Resimde Pot war Maradonda warya o rayı hatırlıyorum.
ADMİN POT Koyun demişti 500 er k danmı ne :D Foto cekmiş O görünen pot da bnm char x)Zuhauhzuhz Yalan deil Dikkatinizi cekerim Konusmalarıda Kapatmıs orada ne war yok bütün user orada :D:D cok user warmıs gibi gösterio ama en fazla 65 85 arası :D

Oradaqi Resimde Pot war Maradonda warya o rayı hatırlıyorum.
ADMİN POT Koyun demişti 500 er k danmı ne :D Foto cekmiş O görünen pot da bnm char x)Zuhauhzuhz Yalan deil Dikkatinizi cekerim Konusmalarıda Kapatmıs orada ne war yok bütün user orada :D:D cok user warmıs gibi gösterio ama en fazla 65 85 arası :D

Gerçekten çok zekisin biz pot event olduğunu anlamamıştık :D bu arada o serverda +400 user vardı bizde oradaydık bir zamanlar komiklik yapıp kendini şirin göstermeye çalışma :)

zuhaha worm ladan parayı kaldırıo sonra pot event dıo gıtmıs resım cekıyo
bunu cekerken ben bu sw de oynuyodum
sırf resım cekmek ıcın mılletın parayı aldı wormlardan gold dsuyodu kaldırdı

Pis çingene.Myko ile empire karıştırıyorsunuz.

Myko nedir ? Myko usko'nun kolaylaştırılmış hali olan malaysia serveriydi.ORası hiçte zor değildi.1 haftada max skeleton knight keserek 70 lv oluyordun.Dupe vardi Item yapmak kolaydı ayretten droplar da %40 civarı birşeydi.

Peki 1299 dediiğimiz şey nedir ? Buda usko nun Empire dönemi.Yani sizin myko dediğiniz ama aslında empire olan f9devil,sexmachine,000.. gibi oyuncuların oynadıgı dönemdeki versiyon.

Şimdi anladın mı şoparingam ?

sen çingenemisin bukadar çingeneleri aşağladın onlar sana ne yaptı sen küçükken bir inşaat yada orman vakkasımı diye merak ettim :D

Geri
Üst Alt