Komast3r Myko Database 12/04/2021 Yenilenmiştir Link :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Necro

Well-Known Member
May
2,915
81
Madem Konu Satıştan Kalktı :p
Db tanıtımı komasterdan alıntıdır ^^

Selamlar Öncelikle
Bu DB yi yapma projem çok öncelerden beri vardı ve baya bi döküman biriktirmiştim kendim myko server açmayı planlıyordum. Xydonis benden Bu db yi yapmamı isteyince yapmaya başladım ve DB yi yapmam 1.5 hafta kadar sürdü ve +400 playerlara ulaşan bir server da test edilme şansımız oldu.
ve oynayan herkes çok beğendi bana teşekkürler etti.

DB nin Özelliklerine gelince

DB de Herhangi bir Bug yoktur.
Skiller tamamen çalışıyor catapultlar vs.
NT , NCS tamamen sorunsuz.
Güvenlik amaçlı proclar ekli örnek

Tr karakter engelli
Select Charecter engelli.
Bi accounta 2 defa girmek engelli.
Dupeyi elimden geldikçe Zorlaştırdım bu proclar ile.
diyelim ki yapıldı Dupe itemleri silmek için Proclar mevcut
hem inn hostesten hemde inventoryden dupe itemleri bulup siler accountları banlamaz.

NPC isimleri NPC yerleri % 100 Usko 1299

Bütün savaşlar sorunsuz çalışmaktadır.

30 59 savaşı
30 70 savaşı herşey sorunsuz
CSW tamamen Usko sorunsuz
Forgotten Temple Sorunsuz

Kartopu savaşı giriş çıkış tamamen sorunsuz kallugadan girilir savaşa close ile kapatılınca
tekrar kimse giremez o zoneye veya diğer savaş zonelerine.

Exp slotları tamamen 1299 usko ya göre ayarlandı .
Tüm monsterlar sorunsuz orjinal Hp Def Attack Ve Exp oranına sahiplerdir.
DROP % 100 Orjinal MYKO droplarıdır. örnek 1 parça shell için en az 10 15 dm kesmeleri gerekmekte.
Upgrade Oranları %100 myko ve zordur.

Tabiki isteğe göre oto üyelik yada panelden üyelik yaptırılır.

Oto Master Yok
Master Olmak görevi ile tamamen 1299 USKO
70 skillerinin görevi tamamen 1299 USKO
ve Diğer görevler 30 görevi 40 görevi 50 görevi tamamen sorunsuz ve BUGSUZ..
Goblin armor vs questler tamamen sorunsuz.

Bu Db ile alacağınız diğer dosyalar.
******** Anti Cheat
Fix Server Files
Özel bir Panel
Power UP store hizmeti.

Özel Patchleri.

DB den Resimler.
Bazı Resimler Xydonis MYKO dan alındı ve Xydonis için Yaptığım MYKO DB zaten bu

78051757.jpg

15355973.jpg

77440235.jpg

asdasfy.jpg

Sadece Database mevcuttur Client Patchlerini Xydonisden veya bu db yi kullanan bir Serverdan alabilirsiniz iyi kullanmalar:)

İndir Aga

Çok Yakında Gelicekler:
PaneL Bu qece paylaşılcak
Fix Files - Alayı yalan öle bişe yok :) Resource tunerdan adını yazmıs ^^
Anti Cheat Sistem - Exeden Tradeyi kapatıp unpacki olan themida versionuyla packlemiş :)
PUS - Avcı Pus v2

PaneL Link
Aga Panelde Burda Bak

Burdan Evt Lere ulaşabilirsiniz :)
Bunudamı İndirsem?İndir
Rar Pass:
Kod:
Yok:)

Son düzenleme:
Cevap: KoMaster Myko Database

:haha: super db mıs kerem elıne saglık :D

Cevap: Komast3r Myko Database

bu db full buglu xydonıs db si bu. Varsa bunun son halini upla yoksa bi işe yaramaz. yada kendin gider bugları öyle paylaş 50 tane forumda var bu db ztn gereksiz paylaşım :)

Benim dbmi bugluydu :) Ben serverimi 10 userda değil 200 + userda kapattım bugdan değil userlarla birlikte (ç)alınan dblerim yüzünden bencede en doğrusunu yaptım buglu diyenler indirsinler baksınlar bug varmı yokmu kullananlardan tek bir şikayet gelmedi bu zamana 100 indirme myko ve komas ter db v4 de kendi editlediğimiz empire dbsinde 350 + sence hangisi buglu :)

Benim dbmi bugluydu :) Ben serverimi 10 userda değil 200 + userda kapattım bugdan değil userlarla birlikte (ç)alınan dblerim yüzünden bencede en doğrusunu yaptım buglu diyenler indirsinler baksınlar bug varmı yokmu kullananlardan tek bir şikayet gelmedi bu zamana 100 indirme myko ve komas ter db v4 de kendi editlediğimiz empire dbsinde 350 + sence hangisi buglu :)

kullandık biliyoruz kardeşim sen cokmu anlıyorsun db işinden :) yazayımmı tek tek buraya bugları

kullandık biliyoruz kardeşim sen cokmu anlıyorsun db işinden :) yazayımmı tek tek buraya bugları

Ben dbyi satın aldım ko-master profosyonelinden bug varsa ona aittir bana değil indir empire dbmi gir şimdiki dblerime bak bakalım bug varmı benim serverimde bug ve açık olduysa bu zamana kadar ko-master dblerindendir bende zamanında senin gibi güvenirdim ama yanıldığımı anladım 3 dbsini aldım 1 kişide görmedim komasterla bir yerlere gelmiş en çok tutan db Valentine db idi onuda BILAL ve ekibi yaptı ko-master denen şahıs sadece 1 2 şey ekleyip ortak oldu hepsi bu

Ben dbyi satın aldım ko-master profosyonelinden bug varsa ona aittir bana değil indir empire dbmi gir şimdiki dblerime bak bakalım bug varmı benim serverimde bug ve açık olduysa bu zamana kadar ko-master dblerindendir bende zamanında senin gibi güvenirdim ama yanıldığımı anladım 3 dbsini aldım 1 kişide görmedim komasterla bir yerlere gelmiş en çok tutan db Valentine db idi onuda BILAL ve ekibi yaptı ko-master denen şahıs sadece 1 2 şey ekleyip ortak oldu hepsi bu

pardon ama şimdi bişi dicem ******** yanlısı diyip banlıyıcaklar ama tutamıyıcam kendimi sen xydonıs olduysan o dblere borçlusun :^^:

pardon ama şimdi bişi dicem ******** yanlısı diyip banlıyıcaklar ama tutamıyıcam kendimi sen xydonıs olduysan o dblere borçlusun :^^:

Tam tersine çok daha iyi noktaya gelebilecekken hep hüsranla bitti buda o şahsın sayesinde ******** db v4 te olan sana çok net bir bugu söyliyim bak bunu biz bulduk ve fixledik bu sadece 1 tanesi bug yok dediği dbde

Evil wizardlar var czde bilirsin orada görevliler var doom yanında captainli bir şeydi ismi 500 np veriyor ve teke gidiyor aynı zamanda maradonda quest var np verip item alma sence bunu bir insan neden yapar ya bilgisizliğinden yada bilerek açık bırakarak müşterilerini kendilerine bağlamak sence hangisi ? :)

Biz bu zamana gelmişsek kendi emeğimizle geldik onun sayesinde değil o sadece bizim yolumuzu uzattı :)

Tam tersine çok daha iyi noktaya gelebilecekken hep hüsranla bitti buda o şahsın sayesinde ******** db v4 te olan sana çok net bir bugu söyliyim bak bunu biz bulduk ve fixledik bu sadece 1 tanesi bug yok dediği dbde

Evil wizardlar var czde bilirsin orada görevliler var doom yanında captainli bir şeydi ismi 500 np veriyor ve teke gidiyor aynı zamanda maradonda quest var np verip item alma sence bunu bir insan neden yapar ya bilgisizliğinden yada bilerek açık bırakarak müşterilerini kendilerine bağlamak sence hangisi ? :)

bu soruma cvp değil.. dediğin bug değil sadece unutulmuş bir monster.ozman şöyle söyleyelim ilk görevli db yi yada ilk çift zoneli db yi kim çıkardı ? ki çift zone cok iyi bir fikir npt engellemek adına :^^:
tamam adamı belki sevmiyorsunuz hatta nefret ediyorsunuz ama bu şekilde eline birşey geçmez. sen ne dersen de ona çook şey borçlusun.:a:

çift zoneyi o db yapım aşamasındayken ben fikrini vermiştim :) o kendi aklıyla akıl edemezdi sonrada bana sen kimsin dedi ve kendi fikriymiş gibi dağıttı...

Geri
Üst Alt