MYKO KOEMPiRE|Ödüllü Offical 17 NİSAN 2021 Saat 20:00| 1299 MYKO Efsane Geri Dönüyor |New World GAİA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan New Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ezberleri alt üst edicek bir server olacağına eminim. Diğerleri gibi 3 ayda kapanıcak saçma sapan myko'nun ruhuna aykırı olacak şeylerin de olmaması bu server'in ayrı bir tercih sebebi. Dört gözle clanca bekliyoruz yaklaşık 15 kişi geleceğiz. Tekrar hayırlı olsun..

Ezberleri alt üst edicek bir server olacağına eminim. Diğerleri gibi 3 ayda kapanıcak saçma sapan myko'nun ruhuna aykırı olacak şeylerin de olmaması bu server'in ayrı bir tercih sebebi. Dört gözle clanca bekliyoruz yaklaşık 15 kişi geleceğiz. Tekrar hayırlı olsun..

Mert Bey teşekkür ederiz sizi ve clanınızı aramızda görmekten onur duyarız..

sw nın user kapasıtesı bellımıdır yoksa 1500 ustu desteklıyormu bılgılendırımısınız. cunku gelısmelere bakılırsa fullenecek server .

sw nın user kapasıtesı bellımıdır yoksa 1500 ustu desteklıyormu bılgılendırımısınız. cunku gelısmelere bakılırsa fullenecek server .

Hocam Benim Sorduğumda bana +7000 e kadar kesintisiz 0 lag Olucağı solendı guzel sw ye benzıyor en azından 3 4 bin User beklıyorum burda Çok güzel server olmuş betasını 4 gözle bkliyorum

1 haftada baya kısı bakmıs 2 haftayı daha goz onune alırsak malum mykolarında bıtımıne yakın zaten.sorunsuz acılıs olursa o kadar user olur.

Hocam Benim Sorduğumda bana +7000 e kadar kesintisiz 0 lag Olucağı solendı guzel sw ye benzıyor en azından 3 4 bin User beklıyorum burda Çok güzel server olmuş betasını 4 gözle bkliyorum

1299 serverler maximum kapasite +1500 dür , fazlasi için yeni bir sunucu açılmasi gerekmektedir. !
+7k demiş sana bence biraz sallamiş.

1299 serverler maximum kapasite +1500 dür , fazlasi için yeni bir sunucu açılmasi gerekmektedir. !
+7k demiş sana bence biraz sallamiş.

Bu konuda bir yanlış anlama söz konusudur, evet imHunter ın bahsetmiş olduğu konu 1299 versiyon tüm KO Db 1500 user kapasitelidir, Serdar beyin yanlış anlamış olduğu husus server ' ın DEDİCATED olması sebebiyle bu kapasitenin yüksek olmasıdır. Bizim yada başka SW lerin user ı yanılması gibi bir durum söz konusu değildir. Saygılarımla..

la benım anlamadıgım dun 22 bın kısı gormustu bugun 66bın olmus faceyıde 100 kısı begenmıs bu nasıl bı orantısızlık cozemedım :)

Reklam ve tanıtım çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz.

P5Lry8.gif

Geri
Üst Alt