v2xxx Ko4Fun.NET®️:[Light-Farm] ▌12 Yıllık Tecrübe ▌Dc.ko4fun.net ▌GmAres & GmPatos ▌Official 8 Mayıs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fungame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serverın en sevdiğim yanı 7/24 GM'ler ile iletişime geçebiliyorsunuz.Yetkililer anlayışlı, KC fiyatları gayet uygun, droplar orantılı, upgrade oranları düzgün, user da var.Daha ne olsun :) - Raichu

Serverinizi dört gözle bekliyorduk sağ salim kavuştuk gerçekten serveriniz çok başarılı uskoyu aratmayacak şekilde yapılmış Bütün arkadaşları bekliyorum. -- CrawLex

Serverinizi gerçekten çok kaliteli ve eğlenceli buluyorum Adminlerin ilgisi, evenetleri bizi ko4funa daha çok bağlıyor. Teşekkürler ko4fun --- CrawLex

Son derece akıcı ve güzel bir server, kaç yıldır oynadığım oyun bu kadar ilgi hiçbir serverda bulamadim GM Ekibi çok iyi

Nick: Chivas

Server GMleri aşırı ilgili arkadaş gibi sohbet edebilir hatta espriler yapabilirsiniz :) Sunucu Gayet güzel uskoya en yakın server nerdeyse.
Gayet güzel özellikler Eventler var. Ko4Fun 'a başlamayan bin pişman agam.
Nick : CooLNight

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler... KO4fun Adonis dünyasında eğlence hız kesmeden devam ediyor. Henüz geç kalmış değilsiniz hemen aramıza katılın farkı KO4fun'da yaşayın...

Santa etkinliği bu akşam 22:00'da! Henüz geç kalmadın hemen gel aramıza katıl!

Geri
Üst Alt