Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

Teşşekkürler. Süper Paylaşım. :)

******** ın db sini paylaşarak qercekten cok iyi ettin sürekli ******** calıyor milletin emeklerini birazda biz ondan calalım :)

Emege Tşkler Buna Uygun Paylasımana Yakısır Exe Talep Etsek Exe Sorunumuz Var ...

Nazif 5 para Etmez bu Db :) Teşekkurler İyi Calmalar :D

server dosyalari cinde ama client patch yok. yani oyuna giris icin gereken exe.. db ile uyumlu olan server filesler fakat ayri ayri kullanmak istedigimizde ise calişmiyorlar.. oyuna giris exeyi de paylasirsan cok guzel olur..

Arkadas Birisi Exe Paylassın Rica Ediyorum... Saatlerdir Caba Verıyorum Basaramıyorum..

ben yaptım herseyi sadece 2 3 npc acılmıyo
adream ve base npc leri 2 3 npc sayamadıgım war
oyun full acılıyo bozuk dosyaları onardım :S:S:S sadece 2 3 4 npc calısmıyo dedigim gibi

npc lerden anlayan warsa [email protected] eklerse cok sevinirim.......

ben yaptım herseyi sadece 2 3 npc acılmıyo
adream ve base npc leri 2 3 npc sayamadıgım war
oyun full acılıyo bozuk dosyaları onardım :S:S:S sadece 2 3 4 npc calısmıyo dedigim gibi

npc lerden anlayan warsa [email protected] eklerse cok sevinirim.......

Son düzenleme:

Yaptım Dıyorsun Da Arkadas Exenı Paylassan Ne Olur :??? Yardım Edınkı Yardım Edenler Bulalım :S

Sonuc Yok :S Herkez Kendı Cıkarına Gıdıyor Bir Şeyleri SOnuclandırmak İçin El Atan Olmayacakmı :? Yapanlar Exe yi Verse Ne Olur :?

Son düzenleme:

Yaptım Dıyorsun Da Arkadas Exenı Paylassan Ne Olur :??? Yardım Edınkı Yardım Edenler Bulalım :S

Sonuc Yok :S Herkez Kendı Cıkarına Gıdıyor Bir Şeyleri SOnuclandırmak İçin El Atan Olmayacakmı :? Yapanlar Exe yi Verse Ne Olur :?

yha ben msn bıraktım oraya ekleyip söleyemiyonmu:S:S:S

o db ile tüm exelerde acılıyo + db nin icinde sorun var ve pachtlerinde 2,5 saatimi aldı onu düzeltmek........

Çok Sorun Var Db de 1 patchleri atınca client bozuluyo 2 dbde görev taşları yoq bu yüzden hiç bi iş yapmassın 3 fileslere uygun exe yoq başka files kullanınca da sorun çıkıyo daha sayammı bunları halettsende öle koysan

Çok Sorun Var Db de 1 patchleri atınca client bozuluyo 2 dbde görev taşları yoq bu yüzden hiç bi iş yapmassın 3 fileslere uygun exe yoq başka files kullanınca da sorun çıkıyo daha sayammı bunları halettsende öle koysan

exe ile alakası yok kardes 1299 exede acılıyo pachte sorun war 2 dosya bozuyo o bozan dosyalarda bazı npc lerin tbl leri bu dosyalar olmuyunca luferde ve cz de ki görev npc leri acılmıyo geri kalan hersey acılıyo anlıyorsan npc den 2 dk ekle konusaq? [email protected]

oooooooo göte giren şemsiye acıLmas :D cok qüseL

paylasım ıcn tesekkurler

bu şefersizlerin adresleri falan yokmu ? babama söyleyım alayını sersin yere varmı böyle bir kanıt nerde oturdukları.herkez dolandırmıs

beyler ben yaptım herşey sorunsuz taşları monsterlerine ekledim npcleri düzelttim fakat
sadece kecoon gibi gözüküyorlar o kadar olsun :) diğer görevciler dahil herşey sorunsuz
Fakat ardream çıkışta gate den değilde duvarın içine doğru yürümemiz gerekiyor
ardreamdan çıkışıdı gate olarak yaparsak sorun kalmaz

at cope brader bi işe yaramaz patchleri sorunlu

Geri
Üst Alt