Ko-Cüce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko-Cüce

Forumun ilk zamanlarında ben vardım ama o zamanlar sadece arada giriodm ve üye değildim 1 şey olmştu cvp vermek için üye oldm ve o zamandan beri dvm ediyorum ilk girdiğimde üye olsaydım ilk 200e girerdim herhalde :)

Lan harbi bizim olayımız aynı :D ben bu forum ilk açıldığı 1. ay içinde girip takip ediyordum ama üye değildim bi adama cevap vermek için öylesine üyelik açtım asdemre diye ama o banlandı bunu açtım :D o gün bügün... :D p yüzden adımı salladım asdemre011 :D bu üyelikde 200 mesaj felan varken değiştircektim kıyamadım 200 mesaja ya adamlar nickimemi bakacak dedim devam ettim :haha:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lan harbi bizim olayımız aynı :D ben bu forum ilk açıldığı 1. ay içinde girip takip ediyordum ama üye değildim bi adama cevap vermek için öylesine üyelik açtım o gün bügün... :D p yüzden adımı salladım asdemre011 :D bu üyelikde 200 mesaj felan varken değiştircektim kıyamadım 200 mesaja ya adamlar nickimemi bakacak dedim devam ettim :haha:

Hepimizin kaderi aynı höhö

Hepimizin kaderi aynı höhö

Pardon doğrusu bu ;

Lan harbi bizim olayımız aynı :D ben bu forum ilk açıldığı 1. ay içinde girip takip ediyordum ama üye değildim bi adama cevap vermek için öylesine üyelik açtım asdemre diye ama o banlandı bunu açtım :D o gün bügün... :D p yüzden adımı salladım asdemre011 :D bu üyelikde 200 mesaj felan varken değiştircektim kıyamadım 200 mesaja ya adamlar nickimemi bakacak dedim devam ettim :haha:

benim varya önceden birsürü asdemre diye üyeliğim vardı asdemre , asdemre1 , asdemre2 , asdemre0 , asdemr99 , asdemre04 bu böyle gidiyorum en son bunda kaldım asdemre011 bu değişmez bu zamandan sonra :haha:

3 ay boyunca üye olmadan takip etmiştim forumu ;);)

Seviyom bu forumu

snow warı fixlememe yardımcı olmayan forum :( aynı zamanda bi cok konuyu da öğrenmemi saglayan forum.

Geri
Üst Alt