I IbydadasI Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 529 4 8 Haz 2008 #21 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Teşşekürler..
O ozgurkurdas Guest 8 Haz 2008 #22 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Çok teşekkürler
S sanane31 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 198 1 8 Haz 2008 #23 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Load userdata daki kodu kullanınca dc veriyor oto master var ondan dolayı olabilir mi? ve level 70 olarak başlıyor bende bunlardan dolayı olaiblir mi?
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Load userdata daki kodu kullanınca dc veriyor oto master var ondan dolayı olabilir mi? ve level 70 olarak başlıyor bende bunlardan dolayı olaiblir mi?
G günererbilen Member Haz 53 1 9 Haz 2008 #24 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... vay be sağol
S sanane31 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 198 1 9 Haz 2008 #25 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Ne yaptıysam olmadı olmadı olmadı..........
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Ne yaptıysam olmadı olmadı olmadı..........
D DisasterTR Guest 10 Haz 2008 #26 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Teşekkurler Fıstık Gibi Paylaşım
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Teşekkurler Fıstık Gibi Paylaşım
R rhasstla Guest 14 Haz 2008 #27 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... teşkkür ederim ^^
J JrStyLe New Member Haz 113 2 15 Haz 2008 #28 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... süper paylaşım teşekkürler ama be uskodaki gibi her classa uygun yanlızca 1 başlangıç itemi olmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım?
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... süper paylaşım teşekkürler ama be uskodaki gibi her classa uygun yanlızca 1 başlangıç itemi olmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım?
G Konu Yazar Ganks Well-Known Member May 1,542 63 16 Haz 2008 #29 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... JrStyLe' Alıntı: süper paylaşım teşekkürler ama be uskodaki gibi her classa uygun yanlızca 1 başlangıç itemi olmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... 1 Chardaki İtemleri Butun Classlara Tanıtırsan olur..
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... JrStyLe' Alıntı: süper paylaşım teşekkürler ama be uskodaki gibi her classa uygun yanlızca 1 başlangıç itemi olmasını istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla ... 1 Chardaki İtemleri Butun Classlara Tanıtırsan olur..
D d0futr Member Haz 71 1 20 Haz 2008 #30 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... teşekkürler
U uA_TnY Guest 26 Haz 2008 #31 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... cevabı bn biraz geç yazıorum ama sorun deil bnce paylaşım için teşekkürler
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... cevabı bn biraz geç yazıorum ama sorun deil bnce paylaşım için teşekkürler
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 26 Haz 2008 #32 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... teşekkurler
Zigmu Emekli May 518 15 26 Haz 2008 #33 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Ganks Sen ve Yine Paylaşım Teşekkür Ederim
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Ganks Sen ve Yine Paylaşım Teşekkür Ederim
loveman_1903 Member Haz 31 0 27 Haz 2008 #34 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... bnm için çok gerekliydi saol
emirhancakir Member Haz 193 5 5 Tem 2008 #35 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... pff ya arkadaşım gold shell koymak istiyom başlangıca itemlerin başka gelmesini istiyom onları nasıl ypacam az yardım et bea
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... pff ya arkadaşım gold shell koymak istiyom başlangıca itemlerin başka gelmesini istiyom onları nasıl ypacam az yardım et bea
N nastygrillz New Member Kalemi Kırıldı! Tem 54 0 5 Tem 2008 #36 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Süpersin
F fastclick Member Haz 121 0 5 Tem 2008 #37 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Ellerine sağlık...
J JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,018 53 6 Tem 2008 #38 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... teşekkürler saol
S szgn1907 Guest 9 Tem 2008 #39 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... paylaşım için sağol çok işime yaradı valla Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Tem 2008
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... paylaşım için sağol çok işime yaradı valla
• •ReBorNOFDeviL• Active Member Haz 605 29 9 Tem 2008 #40 Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Benim bi düzenim var Mesela herşeyi alta dizerim scler vs.vs. Local serverimde öyle yaptım Güzel oldu herşey süper başlanıyor
Cevap: [Ko-Cuce.Com FarkıyLa...] Başlangıç İtemlerini Değiştirmek... Benim bi düzenim var Mesela herşeyi alta dizerim scler vs.vs. Local serverimde öyle yaptım Güzel oldu herşey süper başlanıyor