Farm Server KnightZero 4 Temmuz Açıldı +1000 Online-Sürekli EXP Event/Free EXP PRE/GENIE/WALKRY Geç kalmadınız..

Betada Maden dropları rezalet afedersin.Uyduruk Uniq takı atıyor kaldırın bunu kardeşim kimseye lazım değil yaramaz,ayrıca madende üstümüzde bosuna yer kaplıyor pot falanda atmasın uniq takıda atmasın.Droplarıda arttırın biraz.İlk günden kimseyi kaçırmayın.EMC LFC drop oranlarıda fazla olmasın moradonla aynı olsun.Adam Emc LFC gidicek oyuna yeni gelen user moradonda madende kımseyi göremeyınce kaçıcak oyundan.Zeki olun biraz kardeşim.
Herneyse dediklerimin yapılması ve güzel userli adaletli sw olması dileğiyle..

Betada Maden dropları rezalet afedersin.Uyduruk Uniq takı atıyor kaldırın bunu kardeşim kimseye lazım değil yaramaz,ayrıca madende üstümüzde bosuna yer kaplıyor pot falanda atmasın uniq takıda atmasın.Droplarıda arttırın biraz.İlk günden kimseyi kaçırmayın.EMC LFC drop oranlarıda fazla olmasın moradonla aynı olsun.Adam Emc LFC gidicek oyuna yeni gelen user moradonda madende kımseyi göremeyınce kaçıcak oyundan.Zeki olun biraz kardeşim.
Herneyse dediklerimin yapılması ve güzel userli adaletli sw olması dileğiyle..

Tüm bunlar daha önceden göz önüne alınmış olduğu için gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Bizim clientimizi indirmenizi öneririz.
Ben de arkadaşa katılıyorum..Pc de 15 tane 19xx client var..Patch atarak girmek daha rahat..19xx ler artık 1299 lar gibi oldu..Ko oynayanların cogunun pc sinde 19xx client mevcut..Sw tanıtımı yapanların ayrıyeten ip vermesi daha mantıklı olacak.Dolayısıyla ip yazarsanız
çok iyi olacak..

Ben de arkadaşa katılıyorum..Pc de 15 tane 19xx client var..Patch atarak girmek daha rahat..19xx ler artık 1299 lar gibi oldu..Ko oynayanların cogunun pc sinde 19xx client mevcut..Sw tanıtımı yapanların ayrıyeten ip vermesi daha mantıklı olacak.Dolayısıyla ip yazarsanız
çok iyi olacak..
Oyunumuzun koruma sisteminin ve bazı fonksiyonlarının özel olması ve bizler tarafından geliştirilmesinden dolayı stabil bir şekilde oyuna bağlanabilmeniz için client indirmeniz zorunludur.

Az once saat 17:00da açılan KnightofWorLd adlı farm serverı indirdim ama 60~70 user var
Kıçı Kırık Nt2Gaming gibi Kolay bir homeko'da bile 1500+ user var Ağzım açık kaldı dogrusu
Umarım burasıda KnightofWorld gibi olmaz.500 USER olsun onada razıyız:( Homeko'larda item cok kolay item cıkıyor yada +8 basıyosun sevinemiyorsun bile kimse almıyor zaten ticaret yok herkez kendi basıyor.Ne anlıyorlar buswlerden aklm almıyor

Az once saat 17:00da açılan KnightofWorLd adlı farm serverı indirdim ama 60~70 user var
Kıçı Kırık Nt2Gaming gibi Kolay bir homeko'da bile 1500+ user var Ağzım açık kaldı dogrusu
Umarım burasıda KnightofWorld gibi olmaz.500 USER olsun onada razıyız:( Homeko'larda item cok kolay item cıkıyor yada +8 basıyosun sevinemiyorsun bile kimse almıyor zaten ticaret yok herkez kendi basıyor.Ne anlıyorlar buswlerden aklm almıyor
haklısın aynen ama o serverda dragon box vardı iron neck falan atıyordu, millet zaten ondan bıkmıştı uskoda, pvp de ne işi var dragon boxun, adam çekiliş kclerini bile vermemiş :D birde o saatte server mı açılır. Inşallah bu server güzel olcak arkadaşlarla geliyoruz

Facebook eventımız devam etmektedir.Kazananlar server açılışından kısa bir süre sonra yayınlanacaktır.Katılmak için beğenip,üç arkadaşınızı etiketleyip duvarınızda paylaşmayı unutmayınız.!

21.00 da görüşmek üzere. #KnightZero

Geri
Üst Alt