Knight Online Yüzünden intahar etti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XReturnS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

XReturnS

Well-Known Member
May
3,649
67
usko koxp ararken bi forumda okudum ve.

Dikkat : Bu Yazı Alıntıdır.

Alıntı:
ESAT adındaki bir arkadaşım Dün PC başında Aşırı Dozda Hap alarak intahar Etti Bunu burada sizinle Paylaşmamın Tek Sebebi Arkadaşımın ölüm Nedeni.
Oyunda Raptor için birisi ile anlaşıyor ID'si EsarYB Bu çocuk Arkadaşımı 3 kez üst üste Dolandırıyor Arkadaşım adının Esat Olduğunu öğrendiği bu Çocuğa Adaşı olduğu için güvenir hemde Son ana Kadar ama sonucunda Çocuk bunun Bütün itemlerini alıyor ancak Karşılığında Vermesi Gereken RAPTor u vermiyor, Arkadaşımın PC sinin ScreenShotu Hala benim Wallpaperım. Cesedinde Otopsi Sırasında Dikkat çeken bir şey war Göz Yaşı Evet ARkadaşım Esat Ölmeden önce Ağlamış ve Ölümü sırasında Göz Yaşı Göz kapağında donup kalmış... Oyunu bende Oynuyorum Ancak Bu gibi insanlar Yüzünden Arkadaşımı Kaybettim şimdi SAdece Hatıralarımı ve Arkadaşımı düşünüyorum...

Dostum Esat ın PC sinde Notpad e yazdığı 1 NOt var....

Hayatım Boyunca Sadece yanlışları Düzeltmeye çalıştım. En Son Rastladığım yanlış ise EsatYB idi yaşının 34 olduğunu Söyleyen bu Adama Güvenmek istemiştim nedenini bilmiyroum ama Oda diğerlerinden Farklı çıkmadı şimdi Ben gidiyorum Arkamdan Ağlamayın Biliyorum Kardesim Benimle yaşasaydım Dalga Geçerdi ama Cnm Benim Gene Geç DAlganı.

Yaşanmış Bir Olaydır!Gerçekten Üzücü Bir Olay!!!

Allah Rahmet Eylesin!!!

Cevap: Knight Online Yüzünden intahar etti

bu kadar hızlımı okudun daha 10 sn olmadı ?

Yazık vallahi Ya üzüldüm. :(

Daha önce okusmuştum. Benimde charım soyulmustu 400YTL 'lik item gitmişti. Ama kendimi öldürmedim. İnsanların Ruh Sağlığıyla İlgili Bir Olay. Ve Üzücü Değil Sonuçta Kendi İntihar etmiş

Yani harbiden gerçekse bişi diyemicem hö

bende buna benzer bisi duydum 13 yasindaki bi cinli itemlerini basiomus +8 giga denerken patlayinca kendisini 6. kattan atmis...

Esat benim takdiği kullanmış :D Önce bir char yaparsın güzel itemli yüksek lvl sonra iyi kötü itemi olan bir adamla tanışırsın ve char takas vaadi ile kandırırsın adam ilk başta yok der ama güven verirsin böyle böyle dersin adam hemen atlar vs. vs. :D Sonra adamın itemleri kitli olmaz ama senin itemlerin kitli olduqu için hemen letterden banka charına itemlerini atarsın o sırada knightın sitesi açık olur ve item aktarma işi bitince charının şifrei deişirsin adamı msn den silersin(tabiki kendi msn'n olmaz başkalarından çaldığın msn) adam charına girer ve bir bakar itemler yok :D Pc nizin ve elinizin hızlı olmasına önem vermelisiniz:) İşte buda bir soyma takdiğidir Esatta muhtemelen böyle yaptı... Ama son dönemlerde pek kek bulunmuyor USKO da işler kesat:D Bende char patlatırken a böyle ya keylogger&trojan kullanıyordum ama çok heycanlı oluyordu :D Hele soyduğun adam dibinde durup aaaa soyuldum aaa charıma giremiyorum diyor ise dahada bir heycanlı oluyor...

Sıra intihar eden adama geleyim.. Ben intihar ettiğini sanmıyorum çünkü böyle birşeyi ufak tefek item miş charmış gibisinden şeyler için kimse intihar etmez diye düşünüyorum eğer birton reel para harcamadıysa tabiki :)1200 ytl lik char bile patlattım hatta komple charı aldım yani sahibi biraz üzüldü ama sonra geri verdim tabi çünkü dayak yicektim:^^:Arkadaşlar sağolsun İtem vermeyince gidip söylemişler:D

Böyle birşey yalandır
T.C Bir İnsan Bir Sanal Oyun için öldüyse o oyun T.C Yasaklanır
Bunu Ben Söylemiyorum Yazıyor Kaynaklarda
sadece insanlar ko'yu bıraksın diye düzmece hö

bilmiom valla artık dogrumu yalan adam intahar ederken yanında degildim hö:D

üzücü bir oLay

İnanmıyorum intihar ettiğine, haberlere vb. çıkmadı ve yalan gibime geliyor.

Geri
Üst Alt