Konu Yazar toxi1995 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 477 5 17 Ağu 2008 #1 Knight online mi PW serverlar mı ? ben PW derim knight çok sıkıcı hem o oyunda asla en iyi olamassın
BurningHeart Well-Known Member May 774 114 18 Ağu 2008 #2 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Burda Olduğumuza Göre Private Serverlar heralde
xbykillerx Cüce Yurtta Gurbette:( Haz 693 8 18 Ağu 2008 #3 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? USKO bnm için ölmüştür.
Konu Yazar toxi1995 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 477 5 18 Ağu 2008 #4 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? xbykillerx' Alıntı: USKO bnm için ölmüştür. Genişletmek için tıkla ... bencedeee haklısın
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? xbykillerx' Alıntı: USKO bnm için ölmüştür. Genişletmek için tıkla ... bencedeee haklısın
:DuMaN: Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 865 26 18 Ağu 2008 #5 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? toxi1995' Alıntı: Knight online mi PW serverlar mı ? ben PW derim knight çok sıkıcı hem o oyunda asla en iyi olamassın Genişletmek için tıkla ... PwP Güzel de Ne Zorluqu Ne Basitliqi Abartılıcak ve Hiç Kapanmıcak Şekli Güzel En azından Uzun Bir Süre Kapanmasın :haha:
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? toxi1995' Alıntı: Knight online mi PW serverlar mı ? ben PW derim knight çok sıkıcı hem o oyunda asla en iyi olamassın Genişletmek için tıkla ... PwP Güzel de Ne Zorluqu Ne Basitliqi Abartılıcak ve Hiç Kapanmıcak Şekli Güzel En azından Uzun Bir Süre Kapanmasın :haha:
Konu Yazar toxi1995 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 477 5 18 Ağu 2008 #6 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? en iyisi pw ya
PriestBizz New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,691 21 18 Ağu 2008 #7 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Private Server Derim ne Olsa da her Pv bir kaç gün sonra KapanıyoR xD düzgün Pv çıkmadı daha ..... Pw diyOm iyi Anketler & iyi FOrumLar
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Private Server Derim ne Olsa da her Pv bir kaç gün sonra KapanıyoR xD düzgün Pv çıkmadı daha ..... Pw diyOm iyi Anketler & iyi FOrumLar
Konu Yazar toxi1995 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 477 5 19 Ağu 2008 #8 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? olsun güzelleri de var
M M_aTRa_X Banlanmış Kalemi Kırıldı! Haz 2,492 14 20 Ağu 2008 #9 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Usko ßnm için öldü Hack yedim Pw de öldü 4ever Metin2 xD ama pw ye oy werdim olsn 50 qb qittiiii uskoda haram olsnn :S
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Usko ßnm için öldü Hack yedim Pw de öldü 4ever Metin2 xD ama pw ye oy werdim olsn 50 qb qittiiii uskoda haram olsnn :S
H HiimOki <marquee><font color="green"><b>Death greets me wa Emektar May 766 43 27 Ağu 2008 #10 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? tabiki private serverlar..
S sanane31 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 198 1 28 Ağu 2008 #11 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Karakterim olsa PW lerde sürünmezdim ne yazık ki bende hack yedim gitti gül gibi char -.-
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Karakterim olsa PW lerde sürünmezdim ne yazık ki bende hack yedim gitti gül gibi char -.-
Necro Well-Known Member May 2,915 81 28 Ağu 2008 #12 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Uskonun Tadını Hiç Birşey Veremez Bana hö
dasdsdfgfd61 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 760 22 28 Ağu 2008 #13 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Bencede Pvp
G Ganks Well-Known Member May 1,542 63 29 Ağu 2008 #14 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Pw Serverlar olmasaydı burda olmazdık zaten ^^
PriestBizz New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,691 21 29 Ağu 2008 #15 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Ganks' Alıntı: Pw Serverlar olmasaydı burda olmazdık zaten ^^ Genişletmek için tıkla ... Kapağı GanK's Koydu iyi cevabtı :haha:
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Ganks' Alıntı: Pw Serverlar olmasaydı burda olmazdık zaten ^^ Genişletmek için tıkla ... Kapağı GanK's Koydu iyi cevabtı :haha:
E ErasieR Member Kalemi Kırıldı! Haz 210 1 11 Eyl 2008 #16 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Bnm İçin Usko Öldü 4Ever Pw Serverlar. Crstal +9 set Woe +8 dual Agathe Earning +2 dual fr +1 İron Set Gitse Siz Ne Düşünürsünüz....
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Bnm İçin Usko Öldü 4Ever Pw Serverlar. Crstal +9 set Woe +8 dual Agathe Earning +2 dual fr +1 İron Set Gitse Siz Ne Düşünürsünüz....
A Adaptati0n ByTroJan Is Back V2 Haz 1,223 21 16 Eyl 2008 #17 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? bu siteye giripde knight online diyen olursa şaşarım ünkü Private server forumu bura
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? bu siteye giripde knight online diyen olursa şaşarım ünkü Private server forumu bura
A AlbertDeDazo Well-Known Member Haz 1,379 33 16 Eyl 2008 #18 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Tabiki Private serverlar ..
A Adaptati0n ByTroJan Is Back V2 Haz 1,223 21 16 Eyl 2008 #19 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Ganks' Alıntı: Pw Serverlar olmasaydı burda olmazdık zaten ^^ Genişletmek için tıkla ... pardon görmeden cvp verdim özenti demesinler Mamiş
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? Ganks' Alıntı: Pw Serverlar olmasaydı burda olmazdık zaten ^^ Genişletmek için tıkla ... pardon görmeden cvp verdim özenti demesinler Mamiş
S sadı Sınırsız Cüce Tem 454 7 2 Eki 2008 #20 Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? valla bendede usko bitti bi isim için banladı ... herifler yaa oynanırmı o oyun ismimde küfürde yoktu sadece 'gm' var diye banladılar
Cevap: Knight online mi PW serverlar mı ? valla bendede usko bitti bi isim için banladı ... herifler yaa oynanırmı o oyun ismimde küfürde yoktu sadece 'gm' var diye banladılar