Knight OnLine Hatalar ve Çözümlerinizi Bu Başlik Altinda Çözelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Knight OnLine Hatalar ve Çözümlerinizi Bu Başlik Altinda Çözelim

Şuanda Benim Clientim Patch Atıyor Fakat Patchdan Sonra Launcherı Açtıgımda Start dedigim Zaman

Launcher Has been Updated Hatasını aLıyorum Bu Hata Yüzünden 2 Haftadır Chara Giremiyorum !.

Launcher'ini değiştirirsen sorun düzelir,olmazsa setup yeniden kur.

benim servera giriyor character login dolduktan sonra exe hatası veriyor nden olabilir

Sende "Exe" yenile olmazsa setup yeniden kur buda olmazsa en kesin çözüm format at veya sistem geri yükle.

Ya smdı ben oyuna qirerken Veriler alınıyor doluyor Ic aLan verisi alınıyor dıo dolmuo + qonderme werıor nasıl cozebılırıım bunu

Sende Aşağidaki Link'teki Zones.tbl dosyasini indir ve Clientindeki "Data" Klosörüne at.

Link:
http://rapidshare.com/files/341571549/Zones.tbl.html

Son düzenleme:

kardes Ben benım pc De hf yi acamıorum.. oyunu secıorum Start game dıorum sıyah ekran gelıo kalıo ole ıd sıfre yerı gelmıo

kardeş bende invalid data tables hatası werior nasıl çözebilirim ?

iç alan hatası alıyorum oyuna girerken yardımcı olursan cok memnun kalırım.....

beyler airties rt 206 wireless modem var ethernetle baladıım masaüstü pcden 5dkda bir DC yiyorum USKO dan ve diğer tüm pvp lerden en fazla 5dakka kalabiliyorum starta basınca bende user password çok hızlı geliyor ondan mı acaba diyorum ayrıca laptoptan girince yemiyorum saatlerce kalabiliyorum etheernet kablo değiştim olmadı acaba modem ayarı mı yapmak gerekiyo yoksa bnim ethernet kartta mı sorun var ethernet dahili anakartta gigabyte ep43c ds3 lütfen yardım edin ALLAH AŞKINA!

ya oyuna gırıom id şifreyi yazıom yenı acıcam car acıom oyuna gır tıklıom ama oyundn dırek atıyor [email protected] Msnm

LütFen Yardmya oyuna gırıom id şifreyi yazıom yenı acıcam car acıom oyuna gır tıklıom ama oyundn dırek atıyor [email protected] Msnm

Knightı sildim tekrar yükledim Bu sefer 1797e kadar patch dolmuyor 1798 yaptıgımda ise Cannot connect to ftp Server.please refer to the homepage for announcements. ''download.knightonlinewolrd.com'' Hatası alıyorum Yardım edermisiniz....

arkdaşlr oyunculr oyuna girerken dc yiyor neden yardmcı olurn

kardeşim bende de start qelio id şifre yazıyoRum server adı qelıo qırıom car karsıma qelıo sımdı oyuna gir diyorum Car 1 2 donuo sonrada oyundan atıyoR. bunun çözümünü bilen warsa yapabilicek olan warsa [email protected] eklesinLer aciL Lazım :(

Geri
Üst Alt