Kizlar Neyi sever ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kizlar Neyi sever ?

T.A-Tim

Turkish ABaza Team hö

Abazılıga kacmayın lutfen :D

Mesajlarınızda Seviyeli Olursanız İyi Olur ... Kızlar Nemi İster Sorusuna İse Spor Araba İster, Tek Taş Yüzük İster, Ayakkabı İster, Starbucksda 20 Milyon Hesap Ödemek İster(Bu Benim Başıma Geldi) Bunları Verdiğin Halde Sorun Yaratıyorsa Koy G*tüne Rahvan Gitsin ...

kızlar açık sözlü olmanı ister ve sevdiğini belli etmen lazım.. Öyle uzaktan sevmek olmaz..

Sana tavsiyem aşırı güzel ve urusbı kızları sevme, onların sevgileri max 2 gündür. ;)

Beni sever :p

Bilmem valla bu konuda bende tekliflere açığım .. Kızlar neyi sever ve kadınlar ne ister soruları zaten erkeklik kitabının olmazsa olmazları arasında ..

gayet ıyı bılıyorm alcaksın altına arabayı 2 dolanıcaksın gerısı gelır zaten

KIZLAR NE İSTER ?

Kızlar para ister...Hayatları paradır...Tipin önemli deil...Paran olsun nasıl nasıl elde edersin...

Selamlar,

Kadınları Anlatmak Gerekirse Benim gördüğüm kadarı İle

Kadınlar Herşeyi İster,

İlgi İster,Hediye İster,Rahat Yaşamak İster,Alış Veriş Yapmak İster,Eşini veya Sevgilisini Giyidirmek İster,Çalışmamak İster,Çocuğu Olmasın İster,Tatil Yapmak İster(Çalışmamak İstediği Halde :) ), Eşi/Sevgilisi Sürekli Yanında Olsun İster v.s. v.s. Bir Çok şey Sayabilirim :)

Erkekler Ne İster ?
Kısaca, Çocuk İster,Evde Sıcak Karşılama İster, Eşinin Kendisine Kahvaltı ve Yemek Hazırlamasını İster vede Saygısızlık Yapmamasını İster

:)

Sanırım Erkekler İsteme Konusunda Kadınlara Oranlara Malup Durumda fakat Kadınlar Yinede Mutlu Olamaz Çünkü İstekleri Hiç Bitmez...

Selamlar,

Kadınlar Herşeyi İster,

İlgi İster,Hediye İster,Rahat Yaşamak İster,Alış Veriş Yapmak İster,Eşini veya Sevgilisini Giyidirmek İster,Çalışmamak İster,Çocuğu Olmasın İster,Tatil Yapmak İster(Çalışmamak İstediği Halde :) ), Eşi/Sevgilisi Sürekli Yanında Olsun İster v.s. v.s. Bir Çok şey Sayabilirim :)

Erkekler Ne İster ?
Kısaca, Çocuk İster,Evde Sıcak Karşılama İster, Eşinin Kendisine Kahvaltı ve Yemek Hazırlamasını İster vede Saygısızlık Yapmamasını İster

Sanırım Erkekler İsteme Konusunda Kadınlara Oranlara Malup Durumda fakat Kadınlar Yinede Mutlu Olamaz Çünkü İstekleri Hiç Bitmez...

gayet iyi bir şekilde açıklanmış :)

Selamlar,

Kadınlar Herşeyi İster,

Erkekler Ne İster ?

Bence Tam Tersine Kadınlar Çalışmak İsterler Çunku Erkege Baglı Yasamak İstemezler.Ustune Ustluk Mal Paylaşımı İsterler Ki Boşanma Durumu Sözkonusu Olunca Apışıp Kalmasınlar hö

Kızdan Kastın Adam Akıllı Bişeyse
Saygı İster
Sevgi İster
Hafif Kıskanç Olmanı İster
Arada Sana Posta Koyabilmeyi İster
Yeri Geldiğinde Sert Davranmanı İster
Bir Aile Gibi Olmak Sana Güvenmek İster

İZDİVAÇ PROGRAMI GİBİ OLDU LEEE

Abi Bu Kız Mılletinın Turunu Ogrenemedım Kı Neyı Sevdıgını Anlıyım Bırı Kedı Kopegı Sevıyosa Dıyerı Sevmıyo Bırı Yapmacık Sever Bırı Sevmez Bırı Light Sever Biri Maço Çok Karısık :D

Ayhan abi doğru diyonda her kızların ( kadınların ) farklı istedikleri var çözemedimki :/

kızlar yarak ister
Yawas...höhöhöhö
KadınLar gezmek ister,sevgi ister,kıskançlık ister Vs vs kadınları anlamak gerçekden cok zor @:@

NOT : KadınLar gezmek ister,sevgi ister,kıskançlık Bunlarla Kısıtlı değiLdir
saymaya kalksan 1 gün ugraşırsın :o:

PriestBizz Öncelikle Merhabalar ;

spor araba , pırlanta , hediye , giysi , çiçek , saygı , dürüstlük , para :^^: , sevinç , vb.......

Ayrıca , Ayhan abinin yani Takma Adıyla (AKUMA) Açıklaması Güzel ve Net bir şekilde açıklanmıştır.

Son düzenleme:

Erkeğin Kanını Canını Kurutur Gine Doymaz Kısaca Serseriden Hoşlanır Kavgacı Tipten Hoşlanır Ve Paradan Hoşlanır hö

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt