Kız Ayarlamak İçin 10 Taktik İçeri :):)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

JrSmoke

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
2,018
53
1)Bir cafeye girilir ve bir kız 20 dk kesilir ardından tanışmak için göz kırprlır baş sallanır ve netice beklenir

2)Çarşıda gezerken beğendiğiniz kızın yanında hemen kendinizi atın
-ahh -off diye inleyin sizi hastaneye götürür ve tanışırsınız

3)Eğer kız tanıdığınız birisiyse onu övün (sen şöyle akıllısın,sen muhteşemsin,sen matematikte birincisin(!)gibi)anında tavdır

4)Kız otobüs durağında bekliyorsa felan otobüs geldimi diye sorun hemen ardından telefonunuz çalıyormuş gibi cebinizden çıkarıp kulağınıza dayayın -aloo benim peşimi bırak kızım benden sana yar olmaz ben dürüst bir erkeğim! deyip cebinize koyun tekrar kıza dönüp ya bu kız manyak peşimi bırakmıyor ama sizin gibi birisi olsa neyse.. deyip muhabbeti başlatın

5)Kız çalıştığınız yerdeyse onun işlerine yardım edin hemen tav olurlar

6)Kız sınıfınızdaysa biraz romantik olun okulun bahçesinden kopardığınız otları bir müsvette kağıdına sararak iltifatta bulunun

7)Bir çay bahçesinde iseniz gözüne kestirdiğiniz kızın masasına yavaş yavaş ilerleyin üzerine yanlışlıka olmuş süsü vererek çay dökün ve gömleğinizi çıkarıp buyur bununla sil deyin bu nazik hareketinize dayanamaz

Metro tramvay otobüs vb.deyseniz kitap okuyan bir kızın başına dikilip güzel kitap sizin gibi sizde kitap gibisiniz deyin gerisi gelir

9)Bir konserdeyseniz heyecenla kendini müziğe vermiş bir kızın kolyesini çaktırmadan alın ve kıza bunu yerden budum herhalde sizin deyin

10)Bir forum sitesindeyseniz kızlara rep verin:P

Buyrun Arkadaslar Cok Hosuma Gitti ... Saygılarımla :)

Cevap: Kız Ayarlamak İçin 10 Taktik İçeri :):)

Zaa :D Olurum Ama Rep vermem xD

Hadi Hadi Hiç Mi İlginizi Cekmedi Cektiyse Rep Pls :p

11-) her nerde olursa olsun kızın dudakalrına yapışın.ister istemez sizinle çıkaçaktır :D :D

11-) her nerde olursa olsun kızın dudakalrına yapışın.ister istemez sizinle çıkaçaktır :D :D

VALLAHA SANA KATILIYORUM KAC GÜNDÜR AKLIMDAN CIKMIO FESTİVALDE Bİ KIZ GÖRÜOM DUDAKLARINA YAPISMAK GELİO İÇİMDEN :D

VE BUNLARIN BİR KAC TANESİ DISINDA HEPSİNDE TOKAT YERSİN SÖLİYİM DENEMEYE KALKMAYIN :D

Tokat Yerseniz Söle Diyin Sizin Vurdugunuz Yerde Gül Biter Deyin :d Büyük Aşklar Tokatla Baslar :d

Son düzenleme:

12-) Eqer Bir Evin Odasında Ders veya Çalışma Bahanesi İle Bir Araya Geldiyseniz Hiç Bekletmeden İşe Koyulun :D:D

son kuralara göre beyler yanımda hiç şansınız yok:D

Ne istersne istesin rep alamaz:) ama Bunlarla Sen Anca Kızdan Tokat Yersin:D yada abisinden dayak:D

Yorumlara Teşekkürler Günceldir :)

7)Bir çay bahçesinde iseniz gözüne kestirdiğiniz kızın masasına yavaş yavaş ilerleyin üzerine yanlışlıka olmuş süsü vererek çay dökün ve gömleğinizi çıkarıp buyur bununla sil deyin bu nazik hareketinize dayanamaz

Bence Yumruk atar :D

Eğer UsKO'daysanız ona bi iron neck hediye edin. Kesin sonuç geceyi onla geçirirsiniz :D

VALLAHA SANA KATILIYORUM KAC GÜNDÜR AKLIMDAN CIKMIO FESTİVALDE Bİ KIZ GÖRÜOM DUDAKLARINA YAPISMAK GELİO İÇİMDEN :D

VE BUNLARIN BİR KAC TANESİ DISINDA HEPSİNDE TOKAT YERSİN SÖLİYİM DENEMEYE KALKMAYIN :D

Tokat Yerseniz Söle Diyin Sizin Vurdugunuz Yerde Gül Biter Deyin :d Büyük Aşklar Tokatla Baslar :d

Koptum ya :D:D

Geri
Üst Alt